ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Gratis waardecheck?

Woning kopen

Ook voor aankoop van een huis is Karens Vastgoed u graag van dienst. Met het zoeken, beoordelen, onderhandelen ondersteunen wij u graag. De woningmarkt is veranderd. Juist nu maakt een aankoopmakelaar het verschil. Kijk vooral naar de waarde, niet alleen naar de vraagprijs. Onze kennis en ervaring van de regionale huizenmarkt maakt daarbij het verschil. Het is verstandig een makelaar in te schakelen bij de aankoop van een huis, zeker in de huidige woningmarkt.

Wanneer u een huis gaat bezichtigen, wordt u meestal begeleid door een verkopend makelaar. Deze makelaar heeft van de verkoper opdracht gekregen zijn huis tegen een zo gunstig mogelijke prijs te verkopen. Het belang ligt dus, hoe aardig en sympatiek deze makelaar ook is, bij de verkoper. Een koper heeft het tijdens een bezichtiging al druk genoeg met het kijken naar dingen als de kwaliteit van het huis, de mogelijke inrichting, de sfeer en nog veel meer.

De aankoopmakelaar van Karens Vastgoed behartigt alleen uw belang als potentiele koper. U kunt gericht advies verwachten en zonodig een kritische noot, door een rationele blik op het huis waar uw interesse naar uit gaat. Het is immers een beslissing over een aankoop voor de komende jaren.

Wij onderhandelen als de beste, en dat in uw voordeel! Samen met ons staat u als koper van een huis een stuk sterker.

Informeer vrijblijvend naar ons mogelijkheden. Ook voor de aankoop kunnen die worden afgestemd op uw wensen. U betaalt uiteraard alleen voor de dienstverlening waar u gebruik van wilt maken. Eén ding is zeker: een goede aankoopbegeleiding door Karens Vastgoed verdient zich ruimschoots terug!

Heeft u interesse of vragen? Klik dan hier voor contact of bel (0488) 44 35 11.

Uw browser (Internet Explorer) is sterk verouderd. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Browser updaten