ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Gratis waardecheck?

Woning verkopen

Een belangrijke stap in uw leven. Het verkopen van uw huis! U heeft besloten uw huis te verkopen. Dan gaat u op zoek naar een makelaar. De juiste makelaar. Maar wie is die juiste makelaar voor u? Wij hebben het bewijs dat een makelaar die luistert naar uw specifieke wensen het hoogst scoort op klanttevredenheid en er natuurlijk alles aan doet om uw huis te verkopen voor de juiste prijs.

Karens Vastgoed staat bekend om de hoogste kwaliteit tegen een helder en aantrekkelijk tarief. De inzet is no-nonsense en deskundigheid door jarenlange ervaring. Juist die combinatie met de superieure presentatie zorgen voor een succesvolle verkoop van uw huis.

De grootste in de regio zijn wij niet, en juist door het kleine, maar zeer ervaren team, krijgt u altijd de persoonlijke aandacht van de door u vertrouwde personen. Wij nemen de tijd voor u en uw huis, geen vlotte praatjes en mooie verhalen, maar een gedegen aanpak om uw huis te verkopen! Samen met u gaan we ervoor!

Onze dienstverlening begint bij de eerste kennismaking en gaat door tot aan de juridische en financiële afwikkeling. Ook na deze laatste afwikkeling blijft onze deur voor u open!

Wilt u graag meer weten over onze aanpak en het onderscheidend vermogen van Karens Vastgoed? Klik dan hier voor contact of bel (0488) 44 35 11.

Uw browser (Internet Explorer) is sterk verouderd. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Browser updaten