ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Gratis waardecheck?

Over Karens Vastgoed

Huis kopen of verkopen? Dat betekent een verandering in uw leven, een spannende en drukke tijd breekt aan. Er is veel om over na te denken, of u nu gaat kopen of verkopen. Het is belangrijk dat u niets over het hoofd ziet, want dat kan grote gevolgen hebben. Hulp kan dan zeker goed van pas komen.

Maar waar moet u precies op letten? Welke prijs is realistisch in deze tijd? Hoe kunt u uw huis zo goed mogelijk presenteren? Wie wekt de interesse van potentiële kopers? Wie wijst u op belangrijke details als u een huis wilt kopen? Ieder zijn vak!

Karens Vastgoed houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met alle facetten van de makelaardij. Door onze jarenlange ervaring kennen we de lokale en regionale markt als geen ander. Met die kennis en een zeer persoonlijke aanpak weten we elke keer weer verkopers en kopers bij elkaar te brengen. Karens Vastgoed is aangesloten bij de brancheorganisatie VBO, wat betekent dat u te maken heeft met een deskundige makelaar. Door voortdurende bijscholing zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt. Bovendien waarborgen wij de kwaliteit door het bieden van diverse technische faciliteiten, waarmee wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Bekijk hier wie wij zijn en de toelichting op onze werkwijze.
Ervaringen van onze klanten leest u op de pagina referenties.

Wilt u zorgeloos een huis kopen of verkopen? Neem dan contact met ons op!
Uw browser (Internet Explorer) is sterk verouderd. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Browser updaten