ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Inschrijven nieuw woningaanbod

Over Karens Vastgoed

Huis kopen of verkopen? Dat betekent een verandering in uw leven. Een spannende en drukke tijd breekt aan. Veel om over na te denken, of u nu gaat kopen of verkopen. Het is belangrijk dat u niets over het hoofd ziet, want dat kan grote gevolgen hebben. Hulp komt daarbij dan zeker goed van pas.

Want waar moet u precies op letten? Welke prijs is in deze tijd reëel? Hoe brengt u uw huis zo goed mogelijk in beeld? Wie maakt potentiële kopers enthousiast? Wie wijst u op belangrijke details als u een huis wilt kopen? Ieder zijn vak!

Karens Vastgoed houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met alle facetten van de makelaardij. Door deze jarenlange ervaring kennen we de plaatselijke en regionale markt als geen ander. Met die kennis èn een zeer persoonlijke aanpak weten we dan ook elke keer weer verkopers en kopers bij elkaar te brengen. Karens Vastgoed is aangesloten bij de brancheorganisatie VBO. Uw voordeel is dat u met een deskundige makelaar van doen hebt. Door permanente educatie te volgen zijn wij altijd op de hoogte van de actualiteiten in de huidige woningmarkt. Hiernaast wordt de kwaliteit gewaarborgd door het bieden van allerlei technische faciliteiten, waarmee wij u optimaal van dienst zijn. 

Bekijk hier wie wij zijn en de toelichting op onze werkwijze.
Ervaringen van onze klanten leest u op de pagina referenties.

Wilt u zorgeloos een huis kopen of verkopen? Neem dan contact met ons op!
Uw browser (Internet Explorer) is sterk verouderd. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Browser updaten