ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Gratis waardecheck?

Ervaringen van onze klanten

Het imago van uw makelaar heeft invloed op het imago van uw woning en bepaalt uw kansen op succes.

Makelen is een gezamenlijke inspanning. Het succes hangt af van de ervaring en beleving van onze klanten. Het voldoen aan verwachtingen begint met goed luisteren naar wat die verwachtingen zijn. Wanneer klanten ambassadeurs worden en hun enthousiasme over onze dienstverlening willen delen, is dat een beloning voor ons werk. Tevreden klanten. Daar doen we het voor.

Een tevreden verkoper Oranjestraat 1b in Ochten

Toegankelijk, goed bereikbaar en deskundig. We zijn heel fijn geadviseerd en ontzorgd! We kunnen iedereen aanraden de verkoop van een huis aan Karens Vastgoed uit handen te geven.

Petra van Gessel Torenstraat 8 in Kesteren (aankoop)

Martijn heeft ons geholpen bij het bezichtigen van verschillende huizen en uiteindelijk bij de aankoop van HET huis! Hij dacht mee en gaf elke keer weer goed advies. Niet alleen over de bieding maar ook over alles wat je moet regelen voor en na de aankoop. Heel fijn geholpen!

Lars van den Hatert Kralingenpad 45 in Arnhem

Karens helpt echt aan alle kanten, zowel met de verkoop als met de aankoop van de andere woning. Ze gaan echt tot het uiterste in hulp en het meedenken. Heel erg vertrouwd en geeft een goed gevoel, wij zullen altijd bij Karens terugkomen mochten we ooit weer gaan verkopen.

Mevrouw Bauw Mariengaerde 5 in Opheusden

Fijne persoonlijke makelaar, korte lijnen en deskundig. Een super fijne samenwerking! Raad Karens Vastgoed uit Opheusden aan toekomstige kopers en /of verkopers zeker aan.

Een tevreden verkoper Annevelinkhof 11 in Opheusden

Wij zijn bij de verkoop van dit pand perfect geholpen en de begeleiding was uitstekend!! Wij bevelen deze makelaar bij iedereen aan.

Een tevreden verkoper Paaswei 4 in Ochten

Het contact met Karens verliep in korte lijntjes, ze schakelen snel, communiceren transparant en geven persoonlijk advies. Zaken doen met deze makelaar is vergelijkbaar met het neusje van de zalm!

Een tevreden verkoper Leuvenstein 17 in Kesteren

Het contact met de makelaar was prettig en liep volgens verwachting. Het is een deskundige makelaar waarbij sprake is van korte lijnen wat ons erg aansprak. Wij kunnen een ieder deze makelaar aanraden!

Wilma van Neerbos Brederode 39 in Dodewaard

Ik ben zeer tevreden over makelaar Karens Vastgoed. Martijn en René zijn goed op elkaar ingesteld. Professionele foto en video presentatie. Fijne begeleiding, duidelijke en snelle communicatie. Hartelijk dank voor de prettige samenwerking. Ik zou Karens Vastgoed zeker aanbevelen!

Een tevreden verkoper Domineesakker 12 in Ochten

Direct met het kopen van een nieuw huis, ervaarden we een klik met de makelaar die ons hielp. Betrokken en tegelijkertijd voor beide partijen professioneel. Zo ook de periode dat we ons eigen huis verkochten, een spannende periode waar de makelaar altijd klaarstond om vragen te beantwoorden en mee te denken. Zeer aan te raden!

Een tevreden verkoper Beukenlaan 33 in Ochten

Het contact verliep heel goed. Ze komen afspraken altijd na. We kunnen deze makelaar zeker aanbevelen.

Een tevreden verkoper Middenweg 6 in Opheusden

Verkoop verliep soepel vanaf het eerste moment. Ook de inzet vonden wij boven verwachting. Wat wij het meest op prijs stelde was, dat we bij alle stappen die er gemaakt werden goed op de hoogte werden gehouden!

Dirk Waalboer Rozenlaan 93 in Rhenen

Het contact met de broers Karens was prima. Hartelijk, kundig, meedenkend, vooral ook betrouwbaar!

Familie Bouwman Appelgaard 12 in Ochten

Zoekt u een betrouwbare en deskundige makelaar, bel dan Karens Vastgoed. Wij hebben hele goede ervaring bij hen, zowel bij de verkoop van onze oude woning als bij de aankoop van onze nieuwe woning. De persoonlijke benadering, de korte lijntjes en het eerlijke advies waren voor ons heel fijn. Zij zijn een partij die zeker aan te raden is, met oog voor de wensen van de klant en die de tijd nemen om op de juiste manier te helpen, zelfs buiten kantoor uren!

Een tevreden verkoper Swaenenstate 15 in Opheusden

Heel persoonlijk, snelle reacties, nemen alle tijd voor je en je krijgt goed advies. Kortom: fijne makelaar!

Andries Willemse Burg. Voslaan 33 in Lienden

Bedankt voor het prettige contact en jullie heldere communicatie en prettige werkwijze, top gedaan!

Erik en Gerjanne Lodder Dominee C van den Bergstraat 22 in Kesteren
We zijn erg tevreden over Karens Vastgoed. Ze zijn erg duidelijk in communiceren, schakelen super snel en zijn heel aardig. Zeker aan te bevelen!
Kirian Cousin Tielsestraat 56 in Opheusden

Zeer betrokken bij de verkoop, goede marktkennis. Communicatie en evaluatie na bezichtiging zeer goed.

Willem Jan van Manen Tollenhof 19 in Kesteren

Fantastische begeleiding bij onze aankoop. Dankzij de deskundigheid, snelheid en het goede advies van onze aankoopmakelaar is de aankoop geslaagd. Er is van begin tot eind goed meegedacht. Snelle en heldere communicatie. Uiteindelijk hebben we veel geld bespaard met goede begeleiding.

Dick en Geralda Cazant Meester A. Datemalaan 25 in Kesteren

René en Martijn Karens zijn betrokken, zeer kundig, schakelen snel en blijven toch nauwkeurig. De verkoop van de woning is iets groots maar in vertrouwde handen bij Karens. Absoluut aan te bevelen.

Corjan en Joyce van Binsbergen Zwarteweg 25 in Rhenen
Na eerder al met Karens Vastgoed gewerkt te hebben, nu weer gekozen voor Karens voor de verkoop van onze woning; met een geweldig resultaat. Snelle verkoop en goede begeleiding, en dus helemaal top.
Henk en Marja van Walsem Prunusstraat 5 in Opheusden

Prima adviezen en begeleiding. Foto's en advertentie perfect. Adviezen over aankleding tijdens fotosessie uitstekend.

Kris en Marline Exalto Vogeltjesmarkt 73 in Veenendaal

Karens makelaardij is echt de persoonlijke makelaar. Dat hebben we zelf ondervonden. Snel reageren en kennis van zaken!

Familie van Brenk Caspersstraat 5 in Opheusden

Het contact met Karens was prettig, zij reageren snel en duidelijk. De begeleiding, ook bij de aankoop van onze nieuwe woning, was super!

Cor en Hanneke van de Wardt Tollenhof 2 in Kesteren

Goede begeleiding, werkt nauwkeurig, volgens afspraak en snel. Plezierige makelaar om je huis te laten verkopen.

Een tevreden koper Vissersweg 32 in Elst (Utr)

Korte lijntjes in het contact. Volledig uit handen nemen van het gehele proces. Een positief resultaat.

Reiné en Nicoline van Eldik Stationsstraat 13 in Kesteren

Zeer tevreden hoe alles is verlopen. Deskundig en de juiste inschattingen. Makkelijk toegankelijk en snel schakelen.

Een tevreden verkoper Clematisstraat 4 in Opheusden

We zijn erg tevreden over makelaar Karens Vastgoed. Ze zijn erg betrokken en hebben ons goed begeleid. Duidelijke communicatie door korte lijnen en er wordt snel geschakeld. Kortom wij kunnen Karens Vastgoed aanbevelen!

De heer en mevrouw Schuiling Koningszuur 11 in Dodewaard

Wij zijn super tevreden hoe makelaarskantoor Karens te Opheusden de verkoop heeft begeleid. Het was heel prettig met hen zaken te doen. Het was top!!!

Familie H. en W. Meijer-Sanders Keizerstraat 40 in IJzendoorn
Het contact met de makelaar was vanaf 't begin goed en open. Was goed bereikbaar en reageert snel. De verwachting van beide kanten was dat 't huis in een paar maanden verkocht zou zijn. Dat werden er 4. Uitstekende begeleiding en communicatie. Uitstekende onderhandelingskwaliteiten. Vriendelijk, correct, en sociaal.
Een tevreden verkoper Dahliastraat 12a in Echteld

Het was een fijne samenwerking met Karens Vastgoed. Ze zijn erg betrokken en een goede snelle communicatie.

Jan Hendrik en Jantina de Vree IJsbout 25 in Dodewaard

Door de fijne ervaring met Karens Vastgoed bij de aankoop van onze woning was het niet moeilijk om opnieuw voor hen te kiezen bij de verkoop. Ze zijn erg betrokken en er is een goede, vlotte communicatie. Ook een woning (ver)kopen? Karens Vastgoed is zeker aan te raden!

De heer Van Wijk Eikenlaan 35 in Opheusden

Ik heb een prima contact gehad met de makelaar. Alle afspraken verliepen heel vlot en geheel naar wens. Geen enkele negatieve opmerking te bedenken.

De heer Van Bragt Berkenstraat 15 in Opheusden

Zeer tevreden over de makelaar Karens. Via hen is dit huis aan de Berkenstraat in Opheusden gekocht, en nu, 15 jaar later, ook weer verkocht. Goede begeleiding, heldere documentatie, korte lijnen en snel schakelen. Precies wat we wensten.

Een tevreden verkoper Mariengaerde 7 in Opheusden

Goede makelaar. Communnicatie erg goed. Alles boven verwachting. Ik zou u deze makelaar zeer zeker aanbevelen.

Chris en Roos Loo De Ochtense Steegh 10 in Ochten

Karens is een vakkundige makelaar die afspraken nakomt en korte lijntjes heeft via whatsapp, telefoon en mail. Heel fijn! Deze mannen hebben passie voor het vak, dat merk je aan alles! Wij zouden Karens iedereen aanbevelen!

Jesse en Elisa Hof Juffrouw van Minnenstraat 7 in Opheusden

Wij zijn erg tevreden hoe Karens Vastgoed onze woning heeft verkocht. Zeker een aanrader, erg positief!

Mevrouw Stap-Hommerson Nieuwe Dijk 6 in Dodewaard

Goede communicatie en inlichtingen. Doen wat ze beloven. Staan voor je klaar en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit.

Mark en Christianne Koster Nieuwe Veenendaalseweg 159 in Rhenen

Karens Vastgoed is goed, professioneel, maar ook persoonlijk in zijn handelen. De communicatie is erg snel. We werden volledig meegenomen in het traject en kregen voortdurend een terugkoppeling. Ze stelden de juiste vragen aan de vele kijkers, zodat ze uiteindelijk ook de daadwerkelijke kopers er tussen uit pikten. Binnen twee weken was ons mooie huis verkocht!

Familie van de Weetering Vinkenpark 3 in Dodewaard

Reageren snel op bericht of telefoon. Niet teveel bla bla. Professioneel; dus doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Actueel website en verkoopbord bijgehouden. E.e.a. snel met elkaar kunnen handelen en afhandelen. Ook dank aan de kopers.

Een tevreden koper Kersengaard 7 in Ochten

Karens is als aankoopmakelaar echt een aanrader. Twijfel je over een aankoop of wil je advies? Dan heb ik een simpel advies: Karens Vastgoed bellen. Zeer betrouwbare mannen, met kennis van de markt, die bij de aankoop het verschil maken!

Gerrit en Mirjam Baan Constantijn Huygensstraat 4 in Kesteren

Dit is een hele fijne makelaar, met een bak ervaring. De broers zijn goed op elkaar in gespeeld en werken heel goed samen en voor de klanten zijn ze vol energie om voor je een huis te vinden, maar zich ook 200% inzetten voor het te verkopen huis. Ze onderhouden super goede contacten tussen beide partijen, denken overal in mee en je kan ze ook alleen als adviseur goed gebruiken. Daar zijn ze ook goed in. Lang verhaal, maar het is een hele fijne makelaar die we iedereen aanbevelen.

Dhr. Pul Gerrit Achterbergstraat 2 in Opheusden

De aankoopbegeleiding door Karens Vastgoed hebben wij als heel fijn en waardevol ervaren. Persoonlijke betrokkenheid, gecombineerd met grote deskundigheid en inzet, én het voortdurend spiegelen kenmerken de aankoopbegeleiding van onze woning door Karens Vastgoed!

Denise Jansen Gortstraat 32 in Veenendaal

Fijn contact met de makelaar. Ze hielden ons goed op de hoogte van alles wat gaande was en reageerden snel als wij een vraag hadden. Wij zouden deze makelaar zeker aanraden bij anderen!

Dirk-Jan en Marjo Polman Smachtkamp 13 in Opheusden

Juiste inschatting van de markt, en vooral eerlijk! Dus zowel voor koper als verkoper. 9 jaar geleden ons huis bij hen gekocht, en nu weer verkocht. Bekwaam bedrijf om mee samen te werken. Bedankt Karens Vastgoed!

Arjan Maatkamp Meester J. van Dolderenstraat 12 in Kesteren

Goed advies vooraf over het presenteren van de woning. Professionele foto en video presentatie. Telkens ruim de tijd genomen voor een terugkoppeling na kijkers. Positieve en prettige ervaring. Goede keuze geweest.

Helmer en Laura Mudde Keetjesbongerd 19 in Kesteren

Het contact tijdens de aankoopbegeleiding van Karens Vastgoed verliep erg fijn. De bereikbaarheid was erg goed, wat we als zeer prettig hebben ervaren. Door de kennis en kunde van deze makelaar hebben wij binnen korte tijd een huis naar wens kunnen vinden en aankopen. We kijken zeer positief terug op de gang van zaken van A tot Z.

Lars van den Hatert Reigersberg 8 in Doorwerth

Enorm goed geholpen door Karens. Ze doen echt een hoop extra stappen om je te helpen en alles in orde te maken. Goede en duidelijke adviezen en altijd alles in overleg.

Dhr. Van Nifterik Smachtkamp 3 in Opheusden

Helemaal super! Fijne makelaar, beantwoord al je vragen en geen vraag is teveel. Neemt de tijd voor je! Goede communicatie.

Gerard Valkenburg Tielsestraat 15 in Opheusden

Erg veel ondersteuning gehad van René en Martijn met de verkoop en koop van onze woning. Duidelijk advies en geen vraag is teveel. Top geregeld wij zijn er erg blij mee.

Ronald en Dieneke Nieuwkoop Wilgenlaan 4 in Dodewaard
René is ons meer dan uitstekend bevallen. Altijd prettig contact, concrete afspraken en heldere communicatie. Woning was snel verkocht en alles is goed afgehandeld. Aanrader!
Erik en Liesbeth van den Hardenberg Jasmijnstraat 6 in Opheusden

Vanaf het eerste contact zijn we goed begeleid door de makelaars van Karens. Wat we vooral fijn vonden is het aanvoelen van onze wensen en het daarin begeleiden, het geven van heldere adviezen en het goed aangeven wat door de makelaar of door ons als verkopers geregeld moest worden. Daarnaast vonden we het fijn dat de makelaars snel reageerden en het niet uitmaakte welke makelaar ons te woord stond. Beiden hadden goede kennis van ons dossier.

Adriaan van de Scheur en Carolien Verwoert Smachtkamp 40 in Opheusden

Adriaan: Karens Vastgoed heeft ons uitstekend geholpen met de verkoop van ons ouderlijk huis. Ze zijn zeer correct en er is duidelijke communicatie. Ze zijn met elkaar een fantastisch team, daarom raden wij u deze makelaar dan ook van harte aan.

Carolien: Fijne mensen om de verkoop in handen te geven. Betrouwbaar, en prettig in de omgang. Geven goed advies en taxeren op de juiste waarde. Zeker een aanrader.

Jurjen van Zetten en Rianne van Binsbergen Kersengaard 13 in Ochten

Wij waren eerst op zoek naar een woning zonder aankoopmakelaar, maar toen kwam Martijn Karens op ons pad. En achteraf zijn wij blij dat Martijn ons heeft geholpen tijdens het gehele proces! Er komen zoveel zaken kijken bij het aankopen van een woning, veel meer als dat wij ons van te voren konden bedenken. Martijn heeft ons echt van begin tot het eind geholpen. Zo stelde hij bijvoorbeeld duidelijke vragen aan de verkopende partij over het huis en de staat hiervan, dacht met ons mee, nam persoonlijk het koopcontract met ons door enzovoorts. Wij konden altijd met onduidelijkheden bij Martijn terecht en kregen dan uitleg zodat wij het begrepen. We hadden regelmatig contact, er werd altijd snel gereageerd en alles in goed overleg. Zelfs voor andere zaken gaf Martijn ons vanuit zijn ervaring tips. Bij Karens zijn ze erg kundig, ze hebben uitstekende kennis van zaken. Wij kunnen niks anders zeggen dan dat wij Karens Vastgoed zeker zouden aanbevelen! Heel erg bedankt voor de goede begeleiding Martijn!

Jaap en Ineke Karens Meester M. de Zeeuwstraat 8 in Opheusden

Karens Vastgoed is familie. Dat wist ik al heel lang. Maar dat ze zo goed waren als makelaar daar ben ik nu achtergekomen. Je bent geen nummer maar ze staan altijd voor je klaar. We stonden voor een enorme operatie wat in korte tijd geregeld moest worden. Eigen huis verkopen/nieuw huis kopen en chalet verkopen. Alles keurig op tijd geregeld. Dik tevreden. Ik kan u deze makelaar aanbevelen niet alleen omdat het familie is maar omdat het in mijn ogen een geweldige makelaar is. Ze doen wat ze beloven, komen afspraken na en niets is hun teveel.

Rijk en Pauline van Duijn Dr. A.J. Kraaystraat 38 in Ochten (aankoop)

Makelaarskantoor Karens Vastgoed heeft ons uitstekend geholpen met de aankoop van ons huis. We zijn goed geadviseerd, begeleid en ontzorgt in het gehele traject. Het contact verliep snel en soepel. Afspraken werden nagekomen. Kortom, een makelaarskantoor die wij iedereen zeker aanbevelen!

Een tevreden verkoper Hamsestraat 19 / 19a in Opheusden

Goede service en kennis van zaken. René en Martijn zijn goed bereikbaar, reageren snel en geven uitgebreide updates. Het contact verliep heel prettig. Ik raad dit makelaarskantoor absoluut aan.

Geurt-Jan Verweij Weth. M.J. van den Hatertstraat 24 in IJzendoorn

Zeer tevreden over de begeleiding van Karens Vastgoed tijdens de aankoop van een nieuwe woning. Duidelijke communicatie en snelle service, zeker een aanrader.

Een tevreden verkoper Swaenenstate 23 in Opheusden

Professionele adviseurs die de plaatselijke markt goed kennen en zorgvuldig werken waardoor ook de koper goed wordt geïnformeerd.

Familie Van Beusekom Waterstraat 1 in Lienden

Top makelaar. Door goede informatie en communicatie en snelle handelen is ons huis snel verkocht. Ze nemen goed de tijd voor je en prettig mee samen te werken.

Dick en Marjolein Rozeboom Linnaeuslaan 87 in Veenendaal

Van begin tot einde van het gehele traject heeft Karens ons buitengewoon goed begeleid. Zelf meer dan je van een makelaar mag verwachten. 

Echt helemaal top!

Jalke en Arianne Peters Kermenstein 20 in Lienden

Goede en fijne communicatie en altijd goed bereikbaar via mail en telefoon. Huis snel en netjes verkocht met de juiste adviezen.

Perfect geregeld!

Jan en Nicole Wijkniet Oranjestraat 1c in Ochten

Het contact met de makelaar verliep heel goed, en met vol vertrouwen. Tijdens ons eerste (kennismakings-) gesprek hebben wij onze verwachtingen op tafel gelegd. Het vertrouwen dat Rene Karens tijdens dat gesprek ons gaf was voor ons het teken dat we de juiste makelaar geselecteerd hadden. Wij zijn over het algemeen vrij kritisch, en hebben graag de boel onder controle. Rene heeft ons daarbij 'geholpen', en van begin tot eind heeft hij ons met kennis van zaken EN naar volle tevredenheid begeleid. We wonen nu enkele maanden in ons nieuwe huis, en kijken met veel voldoening terug naar het gelopen proces. De verwachtingen die Rene geschept had (zowel uitgesproken als niet uitgesproken) zijn allemaal uitgekomen. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een eerlijke en betrouwbare makelaar!

Familie Van der Garde Erasmusstraat 165 in Veenendaal

Wat mij erg aansprak is de totale ontzorging! Wij zijn zeer tevreden. Martijn is een erg sympathieke begeleider. Karens Vastgoed, een zeer professioneel team! 

Roland en Hilda Stoffelen Kalkestraat 52 in Dodewaard

Gisteren is er een einde gekomen aan een lang traject van verkoop. Gedurende de hele periode hebben René en Martijn ons fantastisch begeleid. Een makelaarskantoor waar het ambacht van vader op zoons wordt overgebracht en dat merk je als klant. Zoals vader ons ooit begeleidde bij de verkoop van onze eerste woning, zo hebben de zoons het ook nu weer op dezelfde degelijke manier aangepakt. Mannen, het was een waar genoegen! Dank jullie wel.

Mevrouw Van Oort Vogelenzangseweg 42 in Lienden

Prettige samenwerking en goed advies. Verkoper kreeg ruimte tot nadenken, geen druk. Naast het zakelijke aspect is er ruimte voor de menselijke kant/emotie van verkoper. Na afloop van de transactie en overdracht van het huis nog even kontakt. Fijne begeleiding door het hele proces. Ik zou deze makelaar aanbevelen!

Janet Verheijke Schuilenburglaan 18 in Lienden

Makelaarskantoor Karens Vastgoed heeft mij ondersteund bij de verkoop van mijn woning in Lienden. Mijn ervaring is dat Karens heel zorgvuldig, betrokken en snel werkt. Afspraken worden nagekomen en de belangen van zowel mij als verkopende partij, alsook die van de koper, stonden steeds centraal. Deskundigheid, ervaring en vakmanschap zorgen ervoor dat het hele proces helder is, goed gecommuniceerd wordt en de presentaties van hoge kwaliteit zijn. Alle activiteiten zijn gericht op een optimaal resultaat en het ontzorgen van de klant. Ik heb met groot vertrouwen de verkoop van mijn huis aan Karens Vastgoed over gelaten en daarin zijn de verwachtingen overtroffen. Ik beveel Karens Vastgoed zeker aan.

Wim en Gerie Spronk Wilhelminalaan 26 in Dodewaard

Nadat ons besluit vast stond om ons huis na 32 jr. te verkopen was onze keus snel gemaakt om ons huis bij Karens Vastgoed in de verkoop te zetten. We hebben vanaf het eerste gesprek tot aan de overdracht een goed en vertrouwd gevoel gehad dus we hebben het geheel aan hun overgelaten. Alles verliep in overleg met ons, we zijn heel tevreden over André, Martijn en René. Het huis was binnen een week verkocht, door de goeie inzet van de heren Karens. Wij hebben een fijne ervaring, zeer behulpzaam met alles wat geregeld moest worden en heel betrouwbaar, ze komen afspraken echt na! We zijn dik tevreden! We wensen jullie nog vele mooie jaren in jullie familiebedrijf en veel geluk en werkplezier in jullie prachtige nieuwe pand in Opheusden! Bedankt voor alles!

Rafael Eijkelkamp en Bertina Zaaijer Laan van Nieuw Meerten 62 in Lienden
Fijne en open werkwijze. Goede advisering, in alle rust belangrijke zaken bespreken. Erg prettig! Ook de openheid hebben wij gewaardeerd; we wisten precies waar we aan toe waren. Zowel tijdens de verkoop van ons huis maar ook tijdens de bezichtiging van de woning die wij gekocht hebben via Karens Vastgoed. Alle zaken werden correct geregeld. Elke terugkoppeling na een dag bezichtigingen was netjes en fijn. We vinden het echt fantastisch hoe jullie ons hebben begeleid, de zekerheid hebben gegeven in de koop en verkoop van beide woningen.
Geurt en Jannie Verwey Reigerstraat 25 in Opheusden

Een vrijblijvende woningtaxatie bracht ons enige jaren terug in contact met Karens Vastgoed. Wij gaven hierbij aan interesse te hebben in een appartement of seniorenwoning. Er kwam een appartement in de verkoop bij Karens Vastgoed en dit is door ons gekocht. De ervaringen hierbij van Andre, Rene en Martijn waren zo goed, dat wij niet na hoefden te denken wie onze woning zou gaan verkopen. Dit gehele proces is voor ons zonder hoofdbrekens door hen verzorgd op een snelle en correcte wijze. Altijd bereikbaar voor vragen en het goed nakomen van afspraken. Zeer vriendelijk en gemotiveerd om tot een gewenst resultaat te komen. Onze dank voor deze samenwerking. 

Roland en Brigitte Veenendaal Nannenbergstraat 3 in Opheusden

Ons eerste koophuis aan de Dalwagenseweg hebben wij in 2007 succesvol verkocht via Karens makelaardij. We hoefden dan ook niet zo lang na te denken welke makelaar we nu zouden nemen om ons huis aan de Nannenbergstraat te verkopen. De heren Karens hebben verstand van zaken en zijn persoonlijk erg betrokken bij de verkoop. Ze luisteren goed naar de wensen van de verkopers en komen met goede suggesties voor de verkoop. Het hele traject was weer goed verzorgt, en duidelijke informatie over wat er allemaal op je af komt.

Wil je je huis verkopen? Wij kunnen Karens makelaardij zeker aanraden.

De heer Maier Rijk van Batouwe 63 in Kesteren

Mijn complimenten voor de professionele aanpak inzake de verkoop van het chalet op Rijk van Batouwe. Mede door jullie snelle en adequate, en vooral transparante aanpak hebben wij het chalet snel en voor een goede prijs kunnen verkopen.

Eddie en Karin Ihmels Viergeverstraat 26 in Opheusden

Het kopen en verkopen van een huis is een proces. Voor dit proces is het fijn en geruststellend dat je een makelaar hebt die je persoonlijk en kundig kan begeleiden. Dit was voor ons de reden om de heren van Karens Vastgoed te benaderen. Ze hebben ons huis snel verkocht en ons prettig geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis. Wij zijn zeer tevreden over de 'Karens aanpak'. Altijd waren ze bereikbaar, wie je ook aan de telefoon kreeg ze waren alle drie volledig op de hoogte van de situatie en konden alle vragen direct beantwoorden. Afspraak is bij deze heren afspraak en dat geeft een goed gevoel! Wij willen de heren Karens hartelijk bedanken voor hun geleverde diensten! Ga zo door.

De heer en mevrouw Van Boxtel Dr. P.A. Cornethof 1 in Dodewaard

Voor de verkoop van onze woning en advies bij de aankoop van onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met de heren van Karens Vastgoed. We mogen wel spreken van een goede en mooie periode waarin we ons bezig hebben gehouden met zaken die voor ons niet zo vertrouwd zijn, maar gelukkig bij jullie in zeer goede handen waren. Nogmaals hartelijk dank voor alle adviezen en de zorgvuldige en snelle reacties op al onze vragen.

Familie Van Duijn Dalwagenseweg 85 in Opheusden

Wij hebben ons huis bij Karens Vastgoed te koop gezet omdat we veel positieve ervaringen hadden gehoord. Wij zijn ook heel tevreden over hoe ze ons geadviseerd hebben. Ze hadden altijd een open oor voor ons. Ook kwamen ze de afspraken altijd na en hielden ons goed op de hoogte van de voortgang! Een aanrader voor iedereen die een makelaar wil hebben met hart voor hun klanten!

Johan en Mirjam de Vree Dalwagenseweg 132 in Opheusden

Ons huis eerst bij deze makelaar gekocht en later weer verkocht. Echt een makelaar met een missie; (ver)kopers volledig ontzorgen! Je hoeft zelf nergens aan te denken. Vol enthousiasme gaan ze te werk en zoals ze zelf zeggen; het ijzer smeden als het heet is. Dus je zal je huis verkopen op het juiste moment voor de beste prijs. Wij blij en zij blij! Dankjulliewel voor alles Karens Vastgoed.

Petrus Papilaja en Sanne Roodbeen Goudenregenstraat 8 in Opheusden

Wij hebben onze woning aan de Goudenregenstraat een aantal jaren geleden gekocht bij Karens Vastgoed en nu verkocht met behulp van Karens Vastgoed. Het team is zeer betrokken; iedereen is goed op de hoogte. Duidelijke en snelle communicatie, tijd voor een praatje met de kids, kortom een zeer fijne ervaring en zeer zeker een aan te raden makelaar. Mocht het in de toekomst nodig zijn zullen wij zeker weer Karens Vastgoed inschakelen.

Rick en Michelle Meijering Goudenregenstraat 9 in Opheusden

Voor de verkoop van onze woning aan de Goudenregenstraat 9 hebben wij Karens ingeschakeld. Onze woning was zeer snel definitief verkocht. Wij willen Karens Vastgoed iedereen aanraden. De persoonlijke aanpak is ontzettend fijn. Zo kwam René met zijn verjaardag een taart eten in onze woning om alvast een sneak preview te maken. Daarnaast zijn zij altijd bereikbaar en kan je met al je vragen bij ze terecht. Met wie je ook contact hebt, ze zijn allemaal op de hoogte! Mochten we ooit nog een makelaar nodig hebben dan komen we vast en zeker bij Karens Vastgoed terug.

Henk en Heleen Huibers Seringenstraat 3 in Opheusden

Wij hebben met medewerking van Karens Vastgoed ons huis gekocht en verkocht en zijn zeer tevreden over de werkwijze en persoonlijke aandacht. Wij hebben de aankoop en verkoop van onze woning met jullie als makelaars als prettig ervaren. Karens Vastgoed, bedankt!

Johan en Anja Vonk Smachtkamp 20 in Opheusden
Wij hebben een hele prettige ervaring met Karens Vastgoed. Ze werken duidelijk, snel en persoonlijk. Zeer vriendelijk en altijd bereikbaar. Kort maar krachtig; zeker een aanrader!!! We zijn het voorlopig niet van plan, maar mochten we ooit weer gaan verhuizen, dan hoeven we over een makelaar niet na te denken. Karens Vastgoed!!!
Henk en Ina Cardol Smachtkamp 85 in Opheusden

“Wij hebben ons huis verkocht via Karens Vastgoed. Omdat Karens ook de verkoop netjes had geregeld van het huis van onze (schoon)ouders, hebben wij hun ook gebeld voor de verkoop van ons huis Smachtkamp 85 Opheusden. Wij hebben hier een heel goed gevoel aan over gehouden. Zo netjes en zorgvuldig dat alles is geregeld! Ook hebben wij hen ingeschakeld als aankoopmakelaar voor onze nieuwe woning, waarover wij ook zeer tevreden zijn. Zelf hadden wij dit niet voor elkaar gekregen. Wij willen daarom ook Karens Vastgoed bedanken voor de goede samenwerking en mochten we in de toekomst weer een makelaar nodig hebben, wij weten jullie te vinden!”

Familie Van Gessel Meidoornstraat 20 in Opheusden

Het zeer gemotiveerde, persoonlijke en enthousiaste team van Karens Vastgoed heeft onze woning in een zeer korte periode van drie dagen verkocht! Afspraken worden altijd nagekomen. De promotie materialen  als foto's en film wordt uitgevoerd door een professional. De potentiële koper krijgt hierdoor een zeer goede indruk van de woning. Ook na de verkoop worden alle zaken op een correcte wijze afgehandeld en zijn we voorzien van de juiste adviezen. We zullen Karens Vastgoed dan ook van harte aanbevelen!

Familie Van den Dikkenberg Beukenlaan 2 in Opheusden
We hebben ons huis verkocht via Karens Vastgoed. De vorige keer hadden we hier goede ervaringen mee dus vanzelfsprekend weer naar Karens. Tijdens de eerste gesprekken valt gelijk de helderheid en duidelijkheid op. De verdere verkoop heeft Rene begeleid en dat is fantastisch verlopen. Wat opvalt is dat hij de belangen van de verkoper behartigt maar zeker ook de koper tevreden wil hebben. Van harte aanbevolen!
Johan en Anita Lindner Jasmijnstraat 12 in Opheusden

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Karens Vastgoed ons bijgestaan heeft. Onze tussenwoning in Opheusden was door de goede prijs waarvoor ze deze te koop zetten, binnen 1 week succesvol verkocht. Zo konden we ook ons nieuwe huis op de Tielsestraat (een mooi, karakteristiek oud huis met sfeer) via Karens Vastgoed aankopen. Rene heeft ons met raad en daad terzijde gestaan en kwam zelfs 's avonds naar ons toe, wanneer dat nodig was. Top team bij Karens Vastgoed! Bedankt!

Marinus en Bettie Doornebal Smachtkamp 84 in Opheusden

6 jaar geleden hebben wij ons eerste huis gekocht via Karens Vastgoed. Nu 6 jaar later viel ons oog op een huis dat te koop stond bij een andere makelaar. Toch was het onze wens dat Karens ons huis in de verkoop zou zetten. Toen wij belde of ze eens langs wilde komen werd er gelijk aangeboden om mee te gaan kijken bij de woning waar wij interesse in hadden. Alles ging in een versneld proces want voor wij het wisten en zonder dat ons huis in de verkoop is geweest heeft Karens ons huis verkocht en ons nieuwe huis aangekocht. Wat wij nu zo prettig vinden aan Karens Vastgoed is dat ze nakomen wat ze zeggen en de persoonlijke en informele wijze van communiceren.

Nico en Astrid van Tintelen Wilhelminalaan 9 in Dodewaard

Na veel positieve verhalen gelezen en gehoord te hebben over Karens Vastgoed hebben we contact met hen opgenomen en de stap gezet om ons huis in de verkoop aan te bieden. We vonden het best spannend hoor om na ruim 35 jaar het huis te verkopen maar met André, Martijn en René hebben we goede en duidelijke afspraken kunnen maken. Zij zijn fijne mensen om veel aan toe te vertrouwen. Alles is bespreekbaar, je kunt zelf aangeven wat je wensen zijn en je krijgt goed advies. We zijn ook erg tevreden over de foto’s en filmpjes. Voor ons en de makelaar was het van belang om een eerlijke en reële prijs voor ons huis te vragen. We zaten erg dicht bij elkaar en het huis is in dezelfde week verkocht! Ook erg belangrijk: je voelt je absoluut geen nummer. Vanaf het eerste gesprek tot zelfs na de overdracht is de samenwerking erg prettig geweest, zo hebben wij het ervaren. Kortom een mooi familiebedrijf. Enkele steekwoorden die van toepassing zijn op Karens Vastgoed: betrouwbaar, vertrouwen, ervaren, duidelijk, meedenken, positief, gewaarborgde privacy. Dankjewel voor alles, we zullen jullie zeker aanbevelen!

De heer J. van Voorst Lijsterbesstraat 5 in Opheusden

Na mijn besluit om kleiner te gaan wonen en naar een appartement te willen verhuizen, Karens Vastgoed gevraagd of zij iets in de verkoop hadden of zouden krijgen. Geen week later een telefoontje met de mededeling dat er een appartement te koop was gekomen. Na 2 bezichtigingen de knoop doorgehakt en het appartement aangekocht! Mijn huidige woning moest nog te koop gezet worden, Karens Vastgoed de opdracht gegeven en binnen 4 dagen verkocht! Mijn contact met Karens Vastgoed, verliep zeer plezierig, erg betrokken en afspraken werden direct nagekomen. Het is fijn om te weten dat je van iemand op aan kunt. Nogmaals dank voor alles!

Arjan en Marielle Verwoert Gieser Wildeman 10 Dodewaard

Gedegen advies, uitstekende tussentijdse terugkoppeling en grote mate van betrokkenheid in het hele verkoopproces. Zo kennen wij Karens Vastgoed. Voor de verkoop van de Gieser Wildeman 10 in Dodewaard heeft Martijn het gehele traject uitstekend verzorgd: de wijze van presenteren, faciliteren van bezichtigingen, bepalen van termijnen en beschikbaarheid voor bouwtechnische keuring en taxatie ten behoeve van de financiering. Alles was in vertrouwde handen, met uitstekende tussentijdse terugkoppeling. Door de korte lijnen waren ook Andre en Rene continu geïnformeerd, waardoor vragen altijd meteen beantwoord worden. Graag willen wij Karens Vastgoed aan een ieder aanbevelen!

Johan en Marline Boot Prunusstraat 4 in Opheusden

16 jaar geleden kochten wij via Karens Vastgoed onze eerste koopwoning in Opheusden. Het gezin kromp en wij hadden behoefte aan een kleinere woning met meer buitenruimte. Na een lange zoektocht vonden we een mooi stekje in Kesteren. Karens vastgoed werd mede op basis van eerdere ervaringen uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek met als doel onze huidige woning te verkopen. Tijdens ons eerste contact werden we het snel eens, Rene en wij spraken dezelfde taal en dat voelde goed. Daarbij hadden we dezelfde ideeën hoe het e.e.a. in te kleden. Afspraken werden gemaakt en boven onze verwachting was de fotograaf er met een paar dagen al en binnen een aantal dagen kwam onze woning op de site van Karens Vastgoed en Funda. Daardoor kwam het hele proces in een stroomversnelling en met 1 week werd ons huis verkocht! Het koopcontract werd opgesteld en door beide partijen ondertekend en enkele weken later zaten we met de kopers en Rene bij de notaris. Het gehele proces verliep zeer correct, nu in ons nieuwe huis kijken we terug op een fijne en professionele verstandhouding met Karens Vastgoed die het gezegde 'een man een man, een woord een woord' hoog in het vaandel heeft staan. Wij kunnen er dan ook niet omheen deze makelaar welke de markt goed kent en weet wat er speelt in de regio aan aspirant kopers en verkopers met een gerust hart aan te bevelen.

Evert en Leonie van Zandwijk Smachtkamp 8 Opheusden

We hebben een huis verkocht en een huis gekocht met behulp van Karens Vastgoed. Beide woningen werden goed gepresenteerd middels duidelijk verhaal en foto's. We hebben goede begeleiding gehad tijdens dit hele traject. Nogmaals dank voor deze samenwerking, en zeker een aanbeveling voor anderen.

Reindert Baars Mariëngaerde 5 in Opheusden

Via Karens Vastgoed heb ik mijn appartement binnen een week tijd verkocht. Je moet net de juiste koper op het juiste moment weten te vinden en dat wist Karens! Mijn ervaring met Karens Vastgoed? Eerlijk advies, rustige communicatie en goed geregelde begeleiding.

Ton en Gerda Bolthof Joh. van Zantenplein 5 in Kesteren
Voor wij onze woning te koop gingen aanbieden, hadden wij een informatiegesprek met enkele makelaars. Karens Vastgoed stak er met kop en schouders bovenuit. De vriendelijke en uitgebreide wijze waarop wij geïnformeerd werden over alle mogelijkheden betreffende de verkoop van onze woning gaf de doorslag. Met veel kennis van zaken werden wij voorzien van advies. Wij zaten op één lijn. René heeft heel geduldig en professioneel foto’s van ons huis gemaakt. In één woord perfect voor plaatsing op funda. Ons huis was met een paar dagen verkocht. Onze contacten met André, René en Martijn verliepen zeer plezierig en afspraken werden direct nagekomen. Het is fijn om te weten dat je van iemand op aan kunt. Wij willen Karens Vastgoed dan ook bij een ieder aanbevelen en hen nogmaals bedanken voor hun fantastische inzet.
Familie Laset Kalkestraat 14a in Dodewaard
Karens Vastgoed heeft ons geholpen met de verkoop van het huis van onze ouders. Vanaf het begin is er goede communicatie geweest en dit zorgde voor een prettige sfeer. Er was altijd ruimte voor een luisterend oor en de medewerkers zijn erg geduldig geweest tijdens de verkoop. De foto's zijn in eigen beheer gemaakt en kwamen goed naar voren op de duidelijke website van Karens Vastgoed. De afspraken die in het begin zijn gemaakt, zijn ook waargemaakt. Al met al een zeer prettige en professionele samenwerking.
Kerkelijk bureau Hersteld Hervormde Kerk Nedereindsestraat 11 in Kesteren

Met genoegen en naar volle tevredenheid hebben we met jullie samengewerkt. We hebben Karens Vastgoed leren kennen als een betrouwbare partner met kennis van zaken. Met zowel een professionele als persoonlijke aanpak. Er werd een uitstekende service geboden en de afspraken werden vlot en volledig nagekomen. En niet te vergeten, er werd meegedacht! Bedankt voor de goede samenwerking!

Joan en Marijke Prosman Acaciastraat 5 in Opheusden

Wij hebben onze woning te koop gezet bij Karens Vastgoed. Wat ons vooraf de doorslag heeft gegeven is de snelle en correcte communicatie, heel fijn als je altijd iemand aan de telefoon krijgt die direct van alles af weet! Onze woning heeft funda niet eens gehaald, de verkoop ging snel en voor we het wisten was de koop rond. Hartelijk dank!

Corjan en Joyce van Binsbergen Kersengaard 4 in Ochten

Gewoon in 1 woord TOP! Wij hebben de samenwerking met Karens als zeer prettig ervaren. Fijne mensen om mee te werken en een hele goeie en snelle service. Wij raden Karens aan iedereen aan!

Familie Van Cleef De Wielewaal 16a in IJzendoorn

Via kennissen hoorden wij dat er een huis te koop kwam wat precies iets voor ons zou zijn. Bij makelaardij Karens Vastgoed een afspraak gemaakt voor een 1e bezichtiging en we vielen als een blok voor het huis. Er waren echter 2 ‘kleine’ problemen. Er waren meer gegadigden en ons eigen huis stond nog niet in de verkoop. Door de vakkundigheid van de heren van Karens wisten zij koper en verkoper samen te brengen zodat wij de kans kregen ons droomhuis te kopen. Probleem 1 was opgelost waardoor wij besloten ons eigen huis ook via Karens Vastgoed te koop te zetten zodat de lijnen kort waren. Voor ons spannend omdat we niet met 2 huizen wilden blijven zitten. René Karens deed ons een belofte om ons huis einde van het jaar te verkopen. En…. hij heeft zich eraan gehouden. Na een tegenslag met een potentiele koper bleef hij erin geloven en is ons huis binnen 3 maanden verkocht. Wij zijn dan ook zeer te spreken over Karens Vastgoed. De lijnen zijn kort, afspraken worden altijd nagekomen en er is persoonlijke aandacht. Als je kiest voor Karens Vastgoed wordt je van A tot Z goed begeleidt met in ons geval zowel de aankoop als de verkoop van een woning. Speciaal dank aan René Karens voor de fijne samenwerking bij ons koop/verkoop avontuur.

Dirco en Thera van Wolfswinkel Appelgaard 21 in Lienden

Wij zijn zeer te spreken over Karens Vastgoed. Ons huis werd gepresenteerd met mooie foto’s die een ‘echt’ beeld geven van de woning. Mede door de snelheid van handelen, de duidelijkheid en behulpzaamheid aan alle kanten is ons huis al binnen 1 dag verkocht! Prettig dat van A tot Z alles geregeld wordt. Iedereen die een makelaar zoekt bevelen we de mannen van Karens van harte aan!

Arjan en Karin Schaap Leuvenstein 3 in Kesteren

Via mond tot mond reclame kozen wij voor Karens Vastgoed. De foto's van ons te verkopen huis waren bijzonder professioneel te noemen en het hele plaatje aan service en klantvriendelijkheid klopte gewoon. De fijne en correcte manier van omgang en aanpak hebben wij zeer gewaardeerd. Tot aan de laatste afwikkelingen een goede begeleiding tot in detail. Kortom, we zouden Karens Vastgoed met een warm hart aan een ieder aanbevelen!

Familie Veenstra Brederode 31 in Dodewaard

We zijn zeer tevreden over Karens Vastgoed. Ons huis hadden we eerst bij een andere makelaar in de verkoop, maar na een aantal maanden hebben we een afspraak gemaakt met Karens. We hadden inmiddels ook al verschillende goede verhalen over Karens Vastgoed gehoord en het gesprek was ook erg positief. We hebben daarna besloten om via Karens te verkopen. Er zijn mooie foto's gemaakt en ons huis was binnen twee weken verkocht. Ook de verdere afwikkeling is erg fijn verlopen en voor vragen konden we altijd terrecht en waren ze erg behulpzaam.

Albré en Marie Meering Prunusstraat 15 in Opheusden

Zowel de aankoop als verkoop via Karens Vastgoed gedaan, ondanks meerdere gegadigden hebben we de tijd gekregen om alles goed te regelen voor de aankoop, heren Karens zitten er bovenop, doen wat ze beloven, zijn goed bereikbaar, korte lijntjes en staan open voor ideeën. Dit heeft ons mede doen besluiten ook de verkoop te laten uitvoeren door hen, en met het verwachte resultaat. Bedankt hiervoor!

Gerda Schaaphuizen Grote Molenstraat 124 in Elst

Heel hartelijk dank voor de begeleiding tijdens de verkoop van mijn woning! De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat in eerste instantie de verkoop via een makelaar uit eigen dorp in gang was gezet. Helaas verliep dit traject bijzonder teleurstellend voor mij. Ik besloot dan ook de verkoop rigoureus in te trekken. Het was nl. al een hele stap om na bijna 50 jaar mijn woning, het ouderlijk huis, te verkopen. Maar dan wilde ik de woning wel graag met een goed gevoel verkopen want wat als ik hier spijt van zou krijgen… ? Op Funda kwam ik nogal eens jullie naam tegen en ik besloot – na jullie introductie te hebben gelezen op jullie eigen site - contact op te nemen en mijn ‘verhaal’ voor te leggen. Een helder èn prettig gesprek met Karens sr. volgde. Een afspraak voor een 2nd opinion werd gemaakt en ook dat gesprek verliep goed. Rustig, belangstellend, dacht met mij mee, vakkundig, goed advies èn geduldig. En enige humor erbij viel ook in de smaak. Bij mij ontstond geen gevoel van tijdsdruk voor een terugbel- of terugkomafspraak en ook dat gaf bij mij de doorslag met jullie het verkooptraject opnieuw (of verder) in te gaan. Een beetje vreemde uitdrukking wellicht maar het voelde als een ‘warm nest’ bij de familie Karens. Geen ogenblik spijt gehad van mijn beslissing. Hoe anders kan het dus ook! Een heldere terugkoppeling na elke actie van jullie 3’en was wat ik bijzonder waardeerde. Dat gaf mij echt veel rust; het was in goede handen! Zonder al teveel in superlatieven te belanden wens ik jullie toe dat het jullie goed mag blijven gaan en dat wellicht meer potentiële verkopers richting Karens Vastgoed zullen rijden.

De heer en mevrouw Spruijt Keetjesbongerd 31 in Kesteren

Wij hebben een zeer goede indruk van André Karens en zonen. In het verleden hebben we al zaken gedaan met Karens Vastgoed, en dat is ons goed bevallen. Daarom hebben wij nu weer voor hun gekozen bij de verkoop van onze woning. En ons huis was binnen 2 weken al verkocht! Ook bij de aankoop van het nieuwe huis hebben ze ons uitstekend geholpen. Ze zijn altijd bereikbaar en hebben in alles met ons meegedacht, want er komt heel veel kijken bij het (ver)kopen van een huis. Ga zo door en wij zullen jullie zeker aan andere mensen aanbevelen!

Anton en Paula van de Berg Juttepeer 14 in Dodewaard

Heel erg bedankt voor jullie begeleiding tijdens de verkoop en aankoop van onze huizen. Alles was prima geregeld, fijne gesprekken, prachtige foto's, goede communicatie! Nooit het gevoel gegeven dat we te veel waren. Kortom, wij zijn helemaal tevreden!

Arco en Aline Visser Appelgaard 5 in Ochten

Toen we ons huis ruim een jaar geleden in de verkoop wilde zetten hebben we vanuit eerdere ervaringen opnieuw gekozen voor Karens Vastgoed. Een makelaar met een goede bereikbaarheid en duidelijke communicatie, de lijntjes zijn kort en er is altijd iemand om mee te overleggen of advies aan te vragen. In onze situatie werd er met ons meegedacht en eerlijk advies gegeven. Wij zouden Karens Vastgoed zeker aanbevelen.

Wouter en Gea Heenck Trajanusplein 5 in Kesteren

Ons huis destijds gekocht en nu weer verkocht via Karens Vastgoed! Het zegt al genoeg dat we dezelfde makelaar kiezen, zeer tevreden over de communicatie en de deskundigheid van alle mannen! Het was binnen korte tijd geregeld, waar we erg blij mee waren. Nogmaals hartelijk dank voor alle service!

Susanne Remmelink Oranjestraat 70 in Ochten

"Ik ben erg blij met hoe de verkoop van mijn appartement is verlopen. Uitstekend service en erg tevreden met de uiteindelijke verkoop! In 1 woord....TOP!"

Herman en Cornelia Derksen Emmalaan 19 in Dodewaard

Wij hebben voor de verkoop van ons huis gekozen voor Karens Vastgoed omdat het direct bij het eerste gesprek goed voelde. Ze geven duidelijk en eerlijk advies, houden zich altijd aan afspraken en zijn zeer professioneel. Ook ons nieuwe huis gekocht bij Karens wat ook heel goed verlopen is. Karens nam ons veel werk uit handen en regelde zelfs een hypotheekadviseur en notaris, wat wij erg prettig vonden. Verkoop en aankoop bij Karens leverde ons overigens ook nog 2 heerlijke taarten op!

Ernst en Elisabeth Prosman Viergeverstraat 3 in Opheusden
Voor de aankoop van ons nieuwe huis kwamen we in contact met Karens Vastgoed. André Karens vroeg wat we met ons eigen huis wilden doen. Onze eerste gedachte was: “We gaan het zelf doen via een website die gekoppeld is aan Funda. Want dat is goedkoop.” Karens zei dat hij mensen in zijn bestand had, die op zoek waren naar een huis als het onze. Hij liet ons vrij of we van dit aanbod gebruik wilden maken. We besloten om dat wel te doen. Dit was een goede keuze. Karens benadert zowel de koper als de verkoper op een heel rustige en persoonlijke wijze. Zo weet Karens goed wat voor huis de mensen in zijn bestand zoeken. Ons huis werd in een week tijd verkocht! Karens Vastgoed, we hebben jullie betrouwbaarheid en deskundigheid zeer gewaardeerd. Achteraf bezien lijkt ons het verkopen van een huis zonder makelaar nog best lastig. Het bij elkaar brengen van koper en verkoper en het begeleiden van dit contact is een vak apart. “Een huis is immers geen pakje boter”, aldus André Karens.
Familie Van Ballegoijen Trajanusplein 16 in Kesteren

“Wij zijn erg tevreden over de werkwijze van Karens Vastgoed. De communicatie verliep correct en de lijnen zijn kort. We konden snel schakelen en hebben ons huis zeer snel kunnen verkopen. Alle zaken werden goed geregeld. Bedankt!”

Mario en Ilonka van de Wardt Kastanjelaan 8 in Opheusden

Wij hebben Karens Vastgoed ervaren als bijzonder dienstverlenend en zeer vakkundig. Zij hebben bij zowel de verkoop van onze oude woning als bij de aankoop van onze nieuwe woning het gehele proces zeer zorgvuldig begeleid. Dankzij hun doortastendheid, geduld en expertise hebben wij onze droomhuis kunnen aankopen. Wij kijken terug op een leerzame en succesvolle periode! Als u persoonlijk maatwerk wilt adviseren wij Karens Vastgoed in de arm te nemen.

De heer en mevrouw Huibers Lakemondsestraat 44/44a in Opheusden

We besloten om onze woning te verkopen. Nog niet eerder een woning gekocht of verkocht dus waren op zoek een makelaar die ons hierin wilde adviseren. Hiervoor kwamen we bij Karens Vastgoed. Nadat we een afspraak hebben gemaakt met André is hij bij ons geweest om advies te geven voor de verkoop van onze complexe woning met bijgebouwen. We wilden het voor een redelijke prijs verkopen zonder hier jaren op te moeten wachten. Bij de verkoop van ons huis zijn we in alles zeer goed geholpen. Nadat de koper gevonden was hebben ze voor ons een hele mooie woning gevonden. Ze adviseerden ons; 'dat is een mooie woning voor jullie.' Een hoekwoning in een mooie, rustige buurt in Opheusden. We zijn er super blij mee, ze hadden gelijk dat dit wat voor ons was. Ook werden onze vragen per mail of telefoon altijd netjes beantwoord. We raden iedereen die een huis wil kopen of verkopen Karens Vastgoed aan, voor een goed en eerlijk advies!

Johan en Adriana Klaassen Dalwagenseweg 120 in Opheusden

Wij hebben met medewerking van Karens Vastgoed een huis gekocht en een huis verkocht. We hebben Karens Vastgoed als een goede makelaar ervaren. Het contact was goed. Direct de juiste mensen aan de telefoon. Teruggebeld worden als dat afgesproken is. Afspraken nakomen. In het kort gezegd de lijnen zijn kort. Vooral deze dingen zijn voor ons erg belangrijk geweest. Het contact was zakelijk maar zeker ook ontspannen. We hebben de aankoop en de verkoop van onze woningen daardoor als prettig ervaren wat ook erg belangrijk is bij zo'n grote stap.

Bert en Elise van de Pol Goudenregenstraat 11 in Opheusden

Als onervaren stel op de woningmarkt besloten wij ons huis in de verkoop te gaan doen. De eerste moeilijke keus wordt dan uiteraard “welke makelaar kiezen we”? We besloten contacten te leggen met meerdere makelaars, maar de keus was snel gemaakt. We zochten een eerlijke, professionele, laagdrempelige makelaar. Deze 3 kernwaarden vonden wij in Karens Vastgoed. Er werd vlot een afspraak gemaakt voor een waardebepaling en vervolgens was ons huis binnen een week verkocht! Ook bij de zoektocht naar een nieuw huis vervulde Karens Vastgoed een belangrijke rol. Alle vragen werden naar tevredenheid en op een professionele manier beantwoord. Wat wij het meest waardeerden in Karens Vastgoed was de bereikbaarheid (op dezelfde dag reactie), professionele uitleg, korte lijnen en eerlijkheid. Kortom; een makelaar om aan te bevelen!

Dik en Teunie Verwoert Kersenbongerd 4 in Dodewaard

Wij hebben voor Karens Vastgoed gekozen door een tip van vrienden. Na het eerste gesprek hadden we een heel goed gevoel! Andre, Rene en Martijn zijn een goed team samen met veel kennis van zaken. Op vragen kreeg je heel snel en duidelijk antwoord. Wij kunnen Karens Vastgoed bij iedereen aanbevelen als je persoonlijk advies wilt hebben.

Neel Schaap Dalwagenseweg 148 in Opheusden

Toen ik 13 jaar geleden, met betrekking tot de verkoop van een woonhuis en opstallen, voor het eerst met André Karens in contact kwam, was het direct al vertrouwd. Geen poeha, geen blad voor de mond, maar eerlijk en duidelijk advies over de te verkopen woning. Na deze woning verkocht te hebben, heb ik ook bij Karens Vastgoed een nieuwe woning gekocht, waar ik, tot volle tevredenheid, tot voor kort heb gewoond. Nadat ik de keuze had gemaakt deze woning te verkopen, heb ik ook weer André en inmiddels ook René, in de arm genomen voor de verkoop van de woning. Dit resulteerde weer in een eerlijk en prettig contact met de heren Karens. Als er vragen en/of opmerkingen waren, stonden (staan zij nog steeds) voor je klaar en doen ze alles wat in hun vermogen ligt om je te helpen. Dit steeds weer op een vriendelijke, gemoedelijke manier die erg prettig is. Ook heeft Karens Vastgoed, na verkoop van de woning, gefungeerd als aankoopmakelaar voor mijn huidige woning (appartement), zodat ook de puntjes, waar je normaal niet op let, de juiste aandacht kregen door de goede adviezen. Al met al ontzettend leuke contacten gehad, met behaalde resultaten die tot mijn volle tevredenheid zijn. Ik dank André, René en natuurlijk ook Martijn voor de goede gang van zaken en de prettige contacten die wij hebben gehad en ik zal iedereen, die een woning wil kopen of verkopen, zeker adviseren de heren Karens te benaderen. Zij staan voor eerlijkheid, gemoedelijkheid en meedenken met hun klanten. Nogmaals hartelijk dank!!

Arend en Rianne van Garderen Paaswei 10 in Ochten

Wij hebben onze woning verkocht en een nieuwe woning gekocht via Karens Vastgoed. De service van Karens Vastgoed is erg goed. De lijnen zijn kort en er wordt snel gereageerd. Komt een afspraak overdag niet uit, dan kan het gewoon buiten kantooruren! We zijn erg blij met de begeleiding van de ver- en aankoop van ons huis.

Wim en Angela Peters van Ton Gerrit Achterbergstraat 4 in Opheusden

Al tweemaal heeft Karens Vastgoed een woonhuis voor ons verkocht. We zijn ook wel met andere makelaardijen in zee gegaan, maar zo tevreden als over de mannen van Karens waren we nooit. Fijne mannen zijn het! Ze hebben echt een no-nonsense mentaliteit. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Helder en snel, want ook de bereikbaarheid is top. Wanneer we contact zochten, met welke vraag dan ook, hadden we ze zo te pakken. Of zij ons. Ze stonden voor ons klaar om al onze vragen te beantwoorden, ook wanneer die niet direct gingen over de verkoop van onze woning. Het contact was persoonlijk en ongedwongen, niet alleen maar omdat het moest, maar omdat ze er plezier in hebben. Dat is merkbaar. Echt dik tevreden zijn we. Mochten we ooit weer eens verhuiskriebels krijgen…, weten wij zeker waar we zijn moeten. Hartelijk bedankt heren! Echt top.

Gerard en Rianne van Zetten Kersengaard 6 in Ochten

Karens vastgoed heeft de verkoop van onze woning keurig verzorgd. Bij vragen via de mail of telefonisch werd direct of binnen een halve dag gereageerd wat heel erg fijn is. Wij zijn er zeer tevreden over hoe alles geregeld is niks was teveel, tot op het laatst met de sleutel overdracht bij de notaris. Heel hartelijk dank hiervoor.

Familie Huisman Zijlstrastraat 7 in Opheusden

"Karens Vastgoed zijn voor ons geen onbekenden. Na in het verleden al zowel een huis gekocht als verkocht te hebben via Karens, was er geen moment van twijfel om opnieuw zaken met hen te doen nu we weer een huis te verkopen hadden. Deze makelaar is zeer betrokken, denkt maximaal mee en geeft vervolgens een goudeerlijk verhaal terug. Ook als dit iets is dat je op dat moment niet per se wil horen. Karens vindt het niet erg als je een paar keer opbelt met dezelfde vraag of nog een keer uitleg vraagt. De fotoreportage wordt samengesteld met een sinecure waar je ‘u’ tegen zegt. Er zijn korte lijnen, zowel via telefoon als via de digitale route. Het resultaat mocht er zijn: in 6 dagen is ons huis verkocht en zijn we daarna ook correct geadviseerd in het bepalen van de juiste overdracht en afwikkeling. Last but not least: het contact was nogal ongedwongen en in die zin vonden we het bijna jammer dat ons huis zo snel verkocht was ;-). Van harte aanbevolen!"

Familie Hoekman Smachtkamp 79 in Opheusden

"Verkopen van je huis doe je niet zo vaak. En we hebben gemerkt dat het niet alleen een zakelijke beslissing is. Een deel van je leven heb je er toch maar doorgebracht en dat ga je dan van de hand doen! Dan is het van belang dat je kunt terugvallen op een vertrouwde en kundige hulp, die weet waar hij over praat. Karens Vastgoed heeft ons prima geholpen ons huis te verkopen. Met kennis van de markt en inschatting van de juiste kansen. Hoeveel ga je vragen? Zit je niet te laag? Zit je niet te hoog? Hoe snel zullen we het huis verkopen? En als we met twee huizen komen te zitten, wat dan? Allemaal vragen die ineens op je af komen. We hadden ons huis erg snel verkocht, binnen 3 dagen! Ook de verdere afwikkeling is goed verlopen. Op de kenmerkende rustige ‘Karenswijze’ werd alles stap voor stap afgewikkeld tot op de dag van de daadwerkelijke overdracht, met als feestelijke afsluiting een taart. Andre en Rene: bedankt voor jullie inzet en veel succes met jullie makelaardij!"

Hennie van Binsbergen Bloemee 4 in Dodewaard

Hennie: "In dubio gestaan tussen twee gerenommeerde makelaars die beiden regionaal goed bekend staan. Waarbij Karens Vastgoed misschien wat kleiner is en niet aangesloten bij NVM, wat mogelijk een nadeel zou kunnen zijn. Uiteindelijk besloten om met Karens Vastgoed in zee te gaan. Daarbij is niets van dat mogelijke nadeel gebleken. Integendeel, een kleinschalig kantoor met korte lijnen is erg fijn! Super tevreden over de correcte wijze van bemiddeling en de totale afhandeling. Werkelijk tot in de puntjes verzorgt tot en met de uiteindelijke overdracht aan toe." 

     Eric van Beek (als “tussenpersoon” van Hennie): "Heb niet alleen voor mezelf, maar voor diverse andere mensen in wat zaken bemiddeld en het voortouw genomen. Voor zowel privé personen, als zakelijk. Waarbij dus ook verschillende makelaars mee gemaakt in de loop der tijd. Daarbij bij een 1e contact ook wel eens een zaak af laten ketsten door een gebrekkig optredende makelaar. Wel kan ik zeggen dat ik bij de afhandeling nooit werkelijk slechte ervaringen gehad heb, met welke makelaar dan ook. Maar dat er verschil is in makelaars en makelaarskantoren, is me wel duidelijk gebleken. Ik durf als onafhankelijk persoon, die inmiddels wel enige kennis van zaken heeft te stellen, dat we bij Karens Vastgoed bovengemiddeld goed en correct behandeld zijn. Snelle reactie waar nodig en adequate afhandeling in zijn geheel. Korte lijnen, directe contacten en geen onnodig gedoe. Wat mij betreft een aanbeveling waard en mocht ik zelf in deze omgeving nog eens een makelaar nodig hebben, zal ik zeker Karens Vastgoed niet voorbij gaan."

De heer en mevrouw Van Asch Keizerstraat 2a in IJzendoorn

Wij hebben in het verleden verschillende makelaars ontmoet. Toen we een keus moesten maken voor de verkoop van onze woning, hebben we zonder twijfel voor Karens Vastgoed gekozen. We hebben niet gekozen voor een groot kantoor met vele klanten, want dan is de persoonlijke benadering zoals door André en René gegeven, niet mogelijk. Dit hebben we tijdens de verkoop ook ervaren. Korte lijnen, snelle reactie en wat misschien vanzelfsprekend lijkt maar helaas niet altijd het geval is: André en René komen de afspraken na, ze doen echt wat ze zeggen! Als u uw woning wilt verkopen dan is ons advies: kies voor een makelaar die kennis van zaken heeft, zijn afspraken nakomt en 'voelbaar' betrokken is bij de verkoop van uw woning. Kortom: kies voor Karens Vastgoed!

Familie Dammers Acerstraat 24 in Opheusden

Wij hebben gekozen voor makelaar Karens Vastgoed omdat we ons eerste huis via hun gekocht hebben, we waren goed te spreken over Karens Vastgoed, dus hebben wij wedermaal voor hen gekozen, het huis dat wij gekocht hebben stond ook bij Karens Vastgoed en ze hebben de uiterste beste voor ons gedaan om alles in goede banen te leiden en te houden. Het deskundig en zakelijk omgaan met de klant staat hoog het vaandel bij Karens Vastgoed. De persoonlijke betrokkenheid en aandacht hebben wij ook erg gewaardeerd! Kortom: ''Karens Vastgoed'' wij zijn super geholpen. Bedankt!

Familie Van Dorland Dalwagen 21 in Dodewaard

Wij hebben binnen 4 jaar tweemaal een woning verkocht en éénmaal een woning gekocht bij makelaar Karens. We hebben bij deze onderhandelingen prettig samengewerkt en goed advies van hen ontvangen. André en René geven een duidelijk advies en staan ten allen tijde voor je klaar als er vragen zijn. Ook buiten kantoortijden. De beide woningen die wij te koop hebben aangeboden waren binnen zeer korte tijd verkocht. Al biedt dit geen garantie voor een snelle verkoop, zegt dit wel wat over de manier van aanbod van de woning. André en René hartelijk bedankt voor de samenwerking en de begeleiding bij de verkoop en aankoop van de woningen in de afgelopen jaren.

Familie Van de Scheur Acerstraat 10 in Opheusden

Na wat rondkijken naar een vrijstaande woning vonden we op een gegeven moment een mooi vrijstaand huis aan de Goudenregenstraat te Opheusden. Dit huis stond bij Karens Vastgoed te koop, dus hebben wij hen opgebeld en informatie ingewonnen. Daarna zijn we bij de woning gaan kijken en zijn we het uiteindelijk eens geworden. Onze eigen huis is daarna in de verkoop gezet. Dankzij de goede hulp van Karens Vastgoed is ons huis verkocht. Onze ervaringen met Andre en René Karens zijn erg goed. Dit komt onder andere door het correct nakomen van de afspraken en het proberen ieder naar hun zin te maken, door goed overleg met allebei de partijen. Kortom, we zijn super geholpen. Andre en René, hartelijk bedankt!

Familie Stufken Jasmijnstraat 16 in Opheusden

Door onze goede ervaringen 6 jaar geleden met jullie hebben we weer besloten om jullie in de hand te nemen voor verkoop en koop van een huis. Wederom zijn onze verwachtingen niet beschaamd uitgekomen en zijn we tevreden over het meedenken en bemiddelen door jullie. De gedrevenheid, correctheid en jullie goede adviezen vonden we erg fijn, want het is en blijft geen dagelijkse kost: een huis (ver)kopen! Mede dankzij jullie mochten wij ons huis erg snel en voor een nette prijs binnen 1 week verkopen en konden we een nieuw huis betrekken. André en René, bedankt!

Annemiek van Ingen Paaswei 6 in Ochten

Ik wilde mijn huis gaan verkopen...en dan...wie ga je als makelaar nemen en wat komt er allemaal op je af. Door de positieve verhalen over Karens Vastgoed ben ik gaan bellen en al snel had ik een goed en positief gevoel. Mijn huis gaat in de verkoop bij Karens Vastgoed. Goede kennis en weten je vragen te beantwoorden. Ze maken het traject ook zeer netjes af, ja ze gaan zelfs met je mee naar de notaris voor de overdracht, hoe netjes is dat zeg! Super heren! Ik ben in ieder geval erg tevreden over de verkoop van mijn huis.

Sabrina van Doorn Anna van Burenlaan 10 in Dodewaard

Tijdens het kennismakingsgesprek wat ik had met de heer André Karens had ik direct een goed gevoel. Iemand die weet waar hij over praat en kennis heeft van de huizenmarkt in onze regio. Het was duidelijk “de woning gaat in de verkoop bij Karens Vastgoed”. Rene Karens heeft vervolgens prachtige foto’s gemaakt van de woning. En met een geweldig resultaat….na 3 maanden was de woning verkocht! Met een heel tevreden gevoel kijk ik terug op jullie adviezen en hulp tijdens de verkoop van de woning! André en Rene, bedankt!

Familie Van Maren L. van Ingenstraat 9 in Ochten

Van verschillende vrienden hadden we goede berichten gehoord over Karens Vastgoed. Zelf ook ervaren bij een bezichtiging. Het gevoel was meteen goed en vertrouwd. We besloten ons huis via hen te koop aan te bieden. De ervaring is zeer positief. Duidelijk advies. We werden goed op de hoogte gehouden rondom bezichtigingen. Meteen een telefoontje, heel fijn! Ook met de afhandeling waren ze erg betrokken. Wij raden Karens Vastgoed zeker aan!

Familie Kuivenhoven Goudenregenstraat 8 in Opheusden

Vorige week heeft de overdracht van het huis van onze moeder plaatsgevonden. De hele afhandeling van het in de verkoop zetten tot en met de overdracht is op vakkundige en efficiënte wijze door de heren van Karens Vastgoed geregeld. Het huis was zelfs binnen een week verkocht. Door de juiste inschatting van de verkoopprijs en de correcte informatie van soortgelijke woningen in de nabije omgeving kon de verkoop snel plaatsvinden. Wij zijn zeer tevreden over de ondersteuning tijdens het hele verkoopproces en de vakkundige klantvriendelijke afhandeling. Karens vastgoed: “de partij waarmee je in zee gaat om je huis te verkopen”.

Familie Peters van Ton Clematisstraat 17 in Opheusden

Begin 2015 werd duidelijk dat onze moeder niet meer zelfstandig zou kunnen blijven wonen in haar eigen huis in Opheusden. Ze woonde er met veel plezier maar vroeg ons, nadat ze werd opgenomen in een verzorgingsinstelling, om het huis te gaan verkopen. Op onze vraag of zij een voorkeur had voor een makelaar zei ze dat ze graag Karens wilde. Zij vond dit aardige mensen. Als contactpersoon van de familie had ik zelf, uit het verleden, ook heel goede ervaringen met Karens Vastgoed. Na een prettig intake gesprek tussen André en ons als familie bleek dat er een goede klik was. Over de te vragen prijs waren we het eigenlijk unaniem eens. We gaven Karens Vastgoed de opdracht om het huis te verkopen. Wat in de periode tot verkoop van de woning gebeurde was prima. Een simpel voorbeeld. Toen in het voorjaar de tuin "in het blad" kwam, werden zo op eigen initiatief door Karens nieuwe foto's gemaakt als service. Overigens werkt Karens Vastgoed met een redelijk tarief. Het ongedwongen, informele contact geeft een vertrouwensband. Nadat de koper zich had gemeld, verliepen de onderhandelingen prima. Mede omdat werd gestart met een reëele vraagprijs kwam de verkoop binnen 4 maanden tot stand. Voor deze tijd zeker niet slecht. Wij als familie Peters van Ton bedanken het team André en Rene voor de proffesionele maar ook persoonlijke afwikkeling van de verkoop van ons huis aan de Clematisstraat in Opheusden.

Familie De Kruijf Acaciastraat 5 in Opheusden

Onverwacht kwamen we ons ''droomplekje'' tegen. Dus Karens Vastgoed gebeld om ons huis te verkopen. We hadden al goede reacties gehoord over de snelle verkopen. Maar het overtrof onze verwachting! We hadden ons huis zó verkocht. Goede service, klantvriendelijk, altijd voor je klaar staan………  Karens Vastgoed? No-nonsense! Een echte aanrader!

De heer Van Doorn Waalbandijk 64 in Dodewaard

Toen wij het huis van onze tante moesten verkopen hebben wij de keus gemaakt voor Karens Vastgoed. Vanuit onze kennissenkring hadden wij al veel goede berichten gehoord over Karens Vastgoed. Deze keuze bleek een goede. De begeleiding door de heren Karens is ons uitstekend bevallen. We werden goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ook de geadviseerde vraagprijs bleek goed aan te sluiten op de markt. Binnen zes weken was het huis verkocht voor bijna de vraagprijs. Al met al kunnen we Karens van harte aanbevelen!

Familie Keuken Ambachtstraat 11 in Ochten

Een deel van de familie Karens kenden wij al vele jaren! Maar mede door de positieve geluiden die wij al eerder hoorden, namen wij in 2008 contact op met Karens Vastgoed voor een vrijblijvend advies met betrekking tot een prijsindicatie voor onze woning. Dit als heel positief ervaren contact resulteerde dan ook een aantal jaren later als vanzelf in een direct zakelijk contact toen wij ons huis inderdaad wilden verkopen. Daarin zijn wij niet teleurgesteld! De contacten met André, maar ook met René, waren heel goed. Er is een ruime kennis van de woningmarkt, waardoor reële prijsindicaties. De adviezen: nuchter en sturend, meedenkend, tijdig informerend en breed adviserend, hebben wij als bijzonder waardevol ervaren. Door genoemde positieve ervaring én de samenwerking kunnen wij Karens Vastgoed als vakbekwame makelaars dan ook van harte aanbevelen.

Familie Van der Kolk Seringplantsoen 8 in Rhenen

We hebben gekozen voor Karens Vastgoed, omdat wij André en René al kennen via een vereniging. Verder hoorden wij goede en eerlijke ervaring van anderen (inmiddels zelf ook ervaren). Ze geven goede adviezen en als er wat is, al is het 's avonds laat, staan ze gelijk voor je klaar. Ze hebben kennis van zaken, komen afspraken na, zijn erg behulpzaam. Als een ander zijn huis zou verkopen, zouden wij zeker Karens Vastgoed aanraden!

Familie Van Doorn Zwijning 24 in Ochten

Je hebt besloten om je huis te verkopen. Wie ga je dan als makelaar kiezen, er is zoveel keuze!! Door mensen om je heen, met goede berichten over Karens Vastgoed, was de keuze voor ons niet moeilijk!! We hebben ervaren dat ze altijd bereikbaar waren, voor wat voor advies ook, altijd duidelijkheid. Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van de verkoop van ons huis en we kunnen terug kijken op een goede samenwerking, wat heel belangrijk is. We zullen andere mensen in onze ervaringen laten delen!! Dank jullie wel voor alles Karens Vastgoed.

Familie Boot Kastanjelaan 124 in Opheusden

Wij zijn nogal eens verhuisd en kennen dus aardig wat makelaars. Wij hebben gekozen voor Karens Vastgoed omdat ze de klanten erg goed helpen en adviseren. Ze behandelen je echt als klant en je bent geen nummer. Karens kwam dus als beste uit de bus. Er is goed overleg en je kunt ten alle tijden bellen. Je wordt ook altijd zo spoedig mogelijk teruggebeld. Er word met zorg foto's gemaakt en niet zo maar even wat plaatjes schieten. Spullen met betrekking tot verkoop worden thuis afgeleverd of op gehaald. Een rustige rondleiding bij een bezichtiging en niet zo van 'opschieten, we hebben er nog drie'. Bij verkoop van eigen huis geven ze een eerlijke prijs en niet een halve ton hoger, die je later weer moet zakken. Wij adviseren dat als je een huis wil kopen of verkopen: ga naar KARENS VASTGOED.

Familie Den Hartog Eindakkers 16 in Dodewaard

We hebben voor Karens Vastgoed gekozen omdat het goed aangeprezen werd. De werkwijze hebben we heel positief ervaren. We vonden het fijn dat we niet met tussenpersonen te maken hadden, en altijd rechtstreeks contact met André of René hadden. Het is echt één team! Ze weten van elkaar wat er met de klant besproken wordt, dus er is goed overleg.

Familie Mauritz Prunusstraat 9 in Opheusden

Wij hebben gekozen voor Karens Vastgoed omdat het een wat kleinere en een ervaren onderneming is, en dus erg persoonlijk. Onze positieve ervaring is dat je altijd gelijk met de juiste persoon contact hebt. Verder hebben ze geen 8 tot 5 mentaliteit, komen afspraken correct en direct na, en geven een breed advies rond om de verkoop van een woning (en wat er allemaal bij komt kijken). Hou je van een persoonlijke makelaar, korte lijnen, snel en goed advies. Ga naar Karens Vastgoed!

Familie Van Deelen Prins Alexanderstraat 12 in Randwijk

Ik heb Karens Vastgoed leren kennen als een makelaar die naast hun deskundigheid op de huizenmarkt een juiste persoonlijke benadering hebben. Laagdrempelig en professioneel was typerend voor hun werkwijze. De juiste informatie op het juiste moment vanaf het 1e gesprek ter oriëntatie tot aan de laatste afronding van de verkoop van het huis. Mijns inziens heeft Karens Vastgoed een uitstekende kennis van prijs- en omgevingsfactoren. Factoren die hebben gezorgd voor een snelle verkoop van het huis. Dit was voor mij ook de reden om Karens Vastgoed als verkoopmakelaar te kiezen. Bent u van plan om uw huis in de verkoop te doen? Mijn advies: Ga in zee met Karens Vastgoed voor een uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding.

Mevrouw T. Verwoert Rivierendal 23 in Ochten

Ik heb gekozen voor de makelaars André en René Karens omdat ik erg positieve berichten van bekenden kreeg omtrent de werkwijze van hen in bemiddeling koop en verkoop. Zij zijn, zeker in deze regio, goed op de hoogte van hetgeen er speelt ten aanzien van het aanbod op de woningmarkt. Ik heb ervaren dat zij een werkwijze hanteren welke zeer integer is en toch doortastend. Naast commerciële deskundigheid verliezen zij zeker de menselijke betrokkenheid niet uit het oog. Het feit dat zij ten allen tijde bereid zijn om mee te denken heb ik als bijzonder prettig ervaren. Mijn advies aan potentiële kopers is: 'zoekt u een makelaar die niet alleen zakelijk gewin in het vaandel heeft maar ook persoonlijk betrokken is bij alle aspecten rondom aan- en verkoop, dan bent u bij makelaardij Karens aan het juiste adres'!

Familie Van de Pol Prunusstraat 12a in Opheusden

Ons gevoel bij Karens Vastgoed was eigenlijk meteen goed. We vonden het erg fijn dat er snel werd geschakeld. Doordat Karens Vastgoed een kleine organisatie is, heb je altijd contact met iemand die weet waar het over gaat. Op deze manier kunnen er snel beslissingen worden genomen.

Uw browser (Internet Explorer) is sterk verouderd. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Browser updaten