ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Gratis waardecheck?

Hypotheken

Een goed financieel plan is de basis!

Meestal heeft u voor de aankoop van uw woning een hypotheek nodig. Omdat er tal van mogelijkheden zijn, is het van groot belang dat u een goed en deskundig financieel advies krijgt. De laatste jaren doen zich tal van wijzigingen voor, waardoor het moeilijk is het overzicht te bewaren. Wijzigingen op het fiscale vlak volgen elkaar in rap tempo en door de verschillende hypotheekvormen en -constructies is een goed advies van groot belang.

De keuze voor een hypotheek maakt u voor een lange periode. Belangrijk dat de hypotheek op uw situatie aansluit en niet dat u uw situatie moet aanpassen aan de hypotheek. Onze adviseurs geven u graag een helder en onafhankelijk advies en regelen vervolgens graag uw hypotheek bij één van de zorgvuldig geselecteerde geldverstrekkers.

Bel ons voor een geheel vrijblijvende afspraak! Het eerste oriënterende adviesgesprek is gratis! Klik hier om uw gegevens achter te laten of bel (0488) 44 35 11.

Uw browser (Internet Explorer) is sterk verouderd. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Browser updaten