ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Gratis waardecheck?

Woning taxeren

Iedereen krijgt weleens te maken met een verzoek om een taxatierapport van onroerend goed aan te leveren. Bijvoorbeeld voor de verkoop of de aankoop van een woning.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Het verschil in kosten voor de mogelijke taxaties is groot. Is een verklaring van de waarde voldoende of dient er een uitgebreid rapport opgesteld te worden? Wij denken graag met u mee. Overbodige kosten maken voor een rapport is immers niet nodig.

In veel situaties zal u gevraagd worden een gevalideerd taxatierapport te overleggen. Via ons haalt u gecertificeerde taxateurs in huis voor een scherp tarief. De taxateurs waar wij mee samenwerken zijn ingeschreven bij het NWWI (Nederlands woning waarde instituut). Van elk object wordt de waarde berekend op basis van vakkennis en veel ervaring. Wanneer u snel een taxatierapport van uw woning wilt laten opstellen, dat geaccepteerd wordt door financiële instellingen en de fiscus, dan zijn wij u graag van dienst. Klik hier om uw gegevens achter te laten of bel (0488) 44 35 11.

Uw browser (Internet Explorer) is sterk verouderd. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Browser updaten