ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Gratis waardecheck?

Hoe gaan wij te werk?

Net even anders! Karens Vastgoed is een kleinschalig kantoor die goed op de kosten let, overbodige zaken niet doet en belangrijke zaken juist heel uitgebreid doet. Hierdoor kunnen wij aantrekkelijke tarieven bieden zonder aan kwaliteit in te leveren!

Onze sterke punten
Onze kracht zit onder andere in de goede aanvullende samenwerking, wij hebben meer dan 15 jaar samengewerkt, niet alleen ons voordeel, maar ook uw voordeel! Door onze korte lijnen kunnen wij u ten alle tijden mede delen hoe de verkoop van uw woning verloopt!

Onze 5 sterkste punten:
1. Woningen sneller en met hogere opbrengst verkopen;
2. Kleinschalig kantoor met exclusieve tijd en aandacht voor u en de verkoop van uw woning;
3. Uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs;
4. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt;
5. Last but not least: de personen erachter, wij zelf: enthousiast en positief ingesteld!

Onze service
Service? … Karens Vastgoed geeft inhoud aan het woord service, aldus onze klanten. Hoe? Door te luisteren naar de wensen van de klant. Dit houdt in dat wij afspraken proberen te plannen op een moment dat het ú uitkomt. Of het nu gaat om een kennismakingsgesprek, bezichtiging of tussentijds overleg. Bij ons geen 9 tot 5 mentaliteit!

Gedurende het hele traject van koop of verkoop houdt Karens Vastgoed u voortdurend op de hoogte. Wij wachten niet tot ú belt, maar nemen pro-actief contact met u op. Na iedere bezichtiging hoort u uiteraard direct het resultaat. Na een bod, hoort u dezelfde dag nog van ons welk voorstel tegen welke condities er is gedaan door de bieder. Verandering van seizoen? Nieuwe buitenfoto’s die toegevoegde waarde hebben bij seizoenswisseling is bij ons vanzelfsprekend én service! En uiteraard geven wij voorafgaande aan bezichtingen tips om de bezichtiging zo goed mogelijk te laten verlopen.

Karens Vastgoed is er voor u en wij maken graag waar, waar we voor staan!

Onze dienstverlening stopt niet bij de overdracht. We hechten sterk aan een langdurige en duurzame relatie. Ook ná de transactie, kunt u altijd (vrijblijvend) bij ons terecht met uw vragen.

Interesse in een vrijblijvende afspraak? Klik hier om contact op te nemen. Of bel ons op 0488 44 35 11.

Uw browser (Internet Explorer) is sterk verouderd. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Browser updaten