ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Gratis waardecheck?

Hoe gaan wij te werk?

Net even anders! Karens Vastgoed is een kleinschalig kantoor dat kort op de bal speelt, uiterst gedreven is en een succesvolle verkoopstrategie hanteert. We scherp letten op kosten, vermijden overbodige zaken en pakken belangrijke zaken juist uitgebreid aan. Hierdoor kunnen wij aantrekkelijke tarieven bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Onze sterke punten

Onze kracht ligt onder andere in onze sterke en langdurige samenwerking van meer dan 15 jaar. Dit is niet alleen voordelig voor ons, maar ook voor u! Dankzij onze korte lijnen kunnen wij u te allen tijde op de hoogte houden van de voortgang van de verkoop van uw woning.

Onze 5 sterkste punten:
1) Woningen sneller en tegen een hogere opbrengst verkopen;
2) Als kleinschalig kantoor bieden wij exclusieve tijd en aandacht voor u en de verkoop van uw woning;
3) Wij bieden uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs;
4) Wij zijn betrouwbaar: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen;
5) Last but not least: wij als personen erachter zijn enthousiast en gedreven.

Onze service
Karens Vastgoed geeft betekenis aan het woord service, volgens onze klanten. Hoe? Door te luisteren naar uw wensen. Dit betekent dat we proberen afspraken te plannen op een moment dat het ú uitkomt, of het nu gaat om een kennismakingsgesprek, bezichtiging of tussentijds overleg. Bij ons vindt u geen 9-tot-5-mentaliteit!

Gedurende het hele traject van koop of verkoop houden we u constant op de hoogte. We wachten niet tot ú belt, maar nemen proactief contact met u op. Na elke bezichtiging informeren we u direct over de resultaten. Na een bod ontvangt u nog dezelfde dag van ons het voorstel en de bijbehorende voorwaarden van de bieder. Bovendien zijn we alert en reageren snel, wij houden ervan om kort op de bal te zitten om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Dit alles hoort bij onze service.

Karens Vastgoed staat klaar voor u en we zijn vastbesloten om onze beloften waar te maken.

Onze dienstverlening beperkt zich niet tot aan de overdracht. We hechten veel waarde aan het opbouwen van een langdurige en duurzame relatie. Ook na de transactie kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak? Klik hier om contact met ons op te nemen. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0488 44 35 11.

Uw browser (Internet Explorer) is sterk verouderd. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Browser updaten