ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Gratis waardecheck?

Disclaimer

Hoewel de inhoud van deze website met zorg is samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig is, kunnen de samenstellers geen aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan.

Onjuistheden kunnen echter voorkomen als het gevolg van menselijke vergissingen of technische storingen. Er kunnen daarom ook geen rechten ontleend worden aan publicaties op deze website.

De informatie op deze site is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities en/of het uitbrengen van een daarvan afwijkend bod worden onze opdrachtgever(s) en Karens Vastgoed niet gebonden. Wij zijn ook niet gehouden tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt alleen tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten -ook op de ondergeschikte punten- met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Niet uit de tekst, beeldmateriaal of grafische voorstellingen op deze site mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Karens Vastgoed worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze.

Uw browser (Internet Explorer) is sterk verouderd. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Browser updaten