ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Gratis waardecheck?

Een deskundige makelaar

Karens Vastgoed is aangesloten bij VBO, de Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Als actieve brancheorganisatie telt VBO meer dan 1.400 betrokken ondernemers. Om lid te worden van VBO, moet een makelaar over de juiste kwalificaties beschikken, voortdurend zijn kennis op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn. Dankzij regelmatige kennisbijeenkomsten en verplichte Permanente Educatie blijven wij op de hoogte van de ontwikkelingen in de vastgoed- en woningmarkt. Zo kunnen wij onze klanten de kwaliteit en dienstverlening bieden die zij verwachten.

VBO-leden hebben toegang tot een database met historische en actuele woninginformatie. Deze informatie stelt een VBO-makelaar in staat om deskundig advies te geven, dit te onderbouwen en sterker te staan tijdens onderhandelingen.

U kunt erop vertrouwen dat uw VBO-makelaar deskundig is en zich gedraagt als een betrouwbare opdrachtnemer. Dit omvat onder andere het opstellen van correcte verkoopadvertenties, het begeleiden van potentiële kopers of huurders, het voeren van gedegen onderhandelingen en het wijzen op mogelijke risico's. Mocht er onverhoopt een klacht ontstaan of een geschil ontstaan tussen u en uw makelaar, dan kunt u terecht bij de onafhankelijke Geschillencommissie Makelaardij (SGC) en het onafhankelijke Tuchtcollege Makelaardij Nederland (TMCNL). Bovendien zijn VBO-leden verplicht zich te verzekeren tegen beroepsaansprakelijkheid, wat ook in uw belang is.

Meer weten over VBO? Ga naar www.vbomakelaar.nl

Samen sterker. Daar gaan wij voor.

Uw browser (Internet Explorer) is sterk verouderd. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Browser updaten