Referenties


Het imago van uw makelaar is van invloed op het imago van uw woning en bepaalt uw kansen op succes!

Makelen doe je niet alleen. Het succes valt of staat met de ervaring en beleving van klanten. Voldoen aan verwachtingen begint met goed luisteren naar wat verwachtingen zijn. Ambassadeurs die hun enthousiasme over de dienstverlening van makelaars willen delen, zijn een kroon op het werk. Daar doen we het voor! Tevreden klanten zijn de kroon op ons werk!

----------------------------------

Joh. van Zantenplein 5 Kesteren
Ton en Gerda Bolthof

Voor wij onze woning te koop gingen aanbieden, hadden wij een informatiegesprek met enkele makelaars. Karens Vastgoed stak er met kop en schouders bovenuit. De vriendelijke en uitgebreide wijze waarop wij geïnformeerd werden over alle mogelijkheden betreffende de verkoop van onze woning gaf de doorslag. Met veel kennis van zaken werden wij voorzien van advies. Wij zaten op één lijn. René heeft heel geduldig en professioneel foto’s van ons huis gemaakt. In één woord perfect voor plaatsing op funda. Ons huis was met een paar dagen verkocht.  Onze contacten met André, René en Martijn verliepen zeer plezierig en afspraken werden direct nagekomen. Het is fijn om te weten dat je van iemand op aan kunt.

Wij willen Karens Vastgoed dan ook bij een ieder aanbevelen en hen nogmaals bedanken voor hun fantastische inzet.

Kalkestraat 14a Dodewaard
Familie Laset

Karens Vastgoed heeft ons geholpen met de verkoop van het huis van onze ouders. Vanaf het begin is er goede communicatie geweest en dit zorgde voor een prettige sfeer. Er was altijd ruimte voor een luisterend oor en de medewerkers zijn erg geduldig geweest tijdens de verkoop. De foto's zijn in eigen beheer gemaakt en kwamen goed naar voren op de duidelijke website van Karens Vastgoed. De afspraken die in het begin zijn gemaakt, zijn ook waargemaakt. Al met al een zeer prettige en professionele samenwerking.

Nedereindsestraat 11 Kesteren
Kerkelijk bureau Hersteld Hervormde Kerk

Met genoegen en naar volle tevredenheid hebben we met jullie samengewerkt. We hebben Karens Vastgoed leren kennen als een betrouwbare partner met kennis van zaken. Met zowel een professionele als persoonlijke aanpak. Er werd een uitstekende service geboden en de afspraken werden vlot en volledig nagekomen. En niet te vergeten, er werd meegedacht! Bedankt voor de goede samenwerking! 

Acaciastraat 5 Opheusden
Joan en Marijke Prosman

Wij hebben onze woning te koop gezet bij Karens Vastgoed. Wat ons vooraf de doorslag heeft gegeven is de snelle en correcte communicatie, heel fijn als je altijd iemand aan de telefoon krijgt die direct van alles af weet!
Onze woning heeft funda niet eens gehaald, de verkoop ging snel en voor we het wisten was de koop rond.
Hartelijk dank!

Kersengaard 4 Ochten
Corjan en Joyce van Binsbergen

Gewoon in 1 woord TOP! Wij hebben de samenwerking met Karens als zeer prettig ervaren. Fijne mensen om mee te werken en een hele goeie en snelle service. Wij raden Karens aan iedereen aan! 

De Wielewaal 16a IJzendoorn
Familie Van Cleef

Via kennissen hoorden wij dat er een huis te koop kwam wat precies iets voor ons zou zijn. Bij makelaardij Karens Vastgoed een afspraak gemaakt voor een 1e bezichtiging en we vielen als een blok voor het huis. Er waren echter 2 ‘kleine’ problemen. Er waren meer gegadigden en ons eigen huis stond nog niet in de verkoop. Door de vakkundigheid van de heren van Karens wisten zij koper en verkoper samen te brengen zodat wij de kans kregen ons droomhuis te kopen. Probleem 1 was opgelost waardoor wij besloten ons eigen huis ook via Karens Vastgoed te koop te zetten zodat de lijnen kort waren. Voor ons spannend omdat we niet met 2 huizen wilden blijven zitten. René Karens deed ons een belofte om ons huis einde van het jaar te verkopen. En…. hij heeft zich eraan gehouden. Na een tegenslag met een potentiele koper bleef hij erin geloven en is ons huis binnen 3 maanden verkocht.

Wij zijn dan ook zeer te spreken over Karens Vastgoed. De lijnen zijn kort, afspraken worden altijd nagekomen en er is persoonlijke aandacht. Als je kiest voor Karens Vastgoed wordt je van A tot Z goed begeleidt met in ons geval zowel de aankoop als de verkoop van een woning.

Speciaal dank aan René Karens voor de fijne samenwerking bij ons koop/verkoop avontuur.

Appelgaard 21 Lienden
Dirco en Thera van Wolfswinkel

Wij zijn zeer te spreken over Karens Vastgoed.
Ons huis werd gepresenteerd met mooie foto’s die een ‘echt’ beeld geven van de woning.
Mede door de snelheid van handelen, de duidelijkheid en behulpzaamheid aan alle kanten is ons huis al binnen 1 dag verkocht!
Prettig dat van A tot Z alles geregeld wordt.
Iedereen die een makelaar zoekt bevelen we de mannen van Karens van harte aan!

Leuvenstein 3 Kesteren
Arjan en Karin Schaap

Via mond tot mond reclame kozen wij voor Karens Vastgoed. De foto's van ons te verkopen huis waren bijzonder professioneel te noemen en het hele plaatje aan service en klantvriendelijkheid klopte gewoon. De fijne en correcte manier van omgang en aanpak hebben wij zeer gewaardeerd. Tot aan de laatste afwikkelingen een goede begeleiding tot in detail. Kortom, we zouden Karens Vastgoed met een warm hart aan een ieder aanbevelen!

Brederode 31 Dodewaard
Familie Veenstra

We zijn zeer tevreden over Karens Vastgoed. Ons huis hadden we eerst bij een andere makelaar in de verkoop, maar na een aantal maanden hebben we een afspraak gemaakt met Karens. We hadden inmiddels ook al verschillende goede verhalen over Karens Vastgoed gehoord en het gesprek was ook erg positief. We hebben daarna besloten om via Karens te verkopen. Er zijn mooie foto's gemaakt en ons huis was binnen twee weken verkocht. Ook de verdere afwikkeling is erg fijn verlopen en voor vragen konden we altijd terrecht en waren ze erg behulpzaam. 

Prunusstraat 15 Opheusden
Albré en Marie Meering

Zowel de aankoop als verkoop via Karens Vastgoed gedaan, ondanks meerdere gegadigden hebben we de tijd gekregen om alles goed te regelen voor de aankoop, heren Karens zitten er bovenop, doen wat ze beloven, zijn goed bereikbaar, korte lijntjes en staan open voor ideeën. Dit heeft ons mede doen besluiten ook de verkoop te laten uitvoeren door hen, en met het verwachte resultaat. Bedankt hiervoor!

Grote Molenstraat 124 Elst
Gerda Schaaphuizen

Heel hartelijk dank voor de begeleiding tijdens de verkoop van mijn woning!
De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat in eerste instantie de verkoop via een makelaar uit eigen dorp in gang was gezet. Helaas verliep dit traject bijzonder teleurstellend voor mij. Ik besloot dan ook de verkoop rigoureus in te trekken. Het was nl. al een hele stap om na bijna 50 jaar mijn woning, het ouderlijk huis, te verkopen. Maar dan wilde ik de woning wel graag met een goed gevoel verkopen want wat als ik hier spijt van zou krijgen… ? Op Funda kwam ik nogal eens jullie naam tegen en ik besloot – na jullie introductie te hebben gelezen op jullie eigen site - contact op te nemen en mijn ‘verhaal’ voor te leggen. Een helder èn prettig gesprek met Karens sr. volgde. Een afspraak voor een 2nd opinion werd gemaakt en ook dat gesprek verliep goed.
Rustig, belangstellend, dacht met mij mee, vakkundig, goed advies èn geduldig. En enige humor erbij viel ook in de smaak. Bij mij ontstond geen gevoel van tijdsdruk voor een terugbel- of terugkomafspraak en ook dat gaf bij mij de doorslag met jullie het verkooptraject opnieuw (of verder) in te gaan. Een beetje vreemde uitdrukking wellicht maar het voelde als een ‘warm nest’ bij de familie Karens. Geen ogenblik spijt gehad van mijn beslissing. Hoe anders kan het dus ook! Een heldere terugkoppeling na elke actie van jullie 3’en was wat ik bijzonder waardeerde. Dat gaf mij echt veel rust; het was in goede handen!
Zonder al teveel in superlatieven te belanden wens ik jullie toe dat het jullie goed mag blijven gaan en dat wellicht meer potentiële verkopers richting Karens Vastgoed zullen rijden.

Keetjesbongerd 31 Kesteren
De heer en mevrouw Spruijt

Wij hebben een zeer goede indruk van André Karens en zonen.
In het verleden hebben we al zaken gedaan met Karens Vastgoed, en dat is ons goed bevallen.
Daarom hebben wij nu weer voor hun gekozen bij de verkoop van onze woning. En ons huis was binnen 2 weken al verkocht!
Ook bij de aankoop van het nieuwe huis hebben ze ons uitstekend geholpen. Ze zijn altijd bereikbaar en hebben in alles met ons meegedacht, want er komt heel veel kijken bij het (ver)kopen van een huis. Ga zo door en wij zullen jullie zeker aan andere mensen aanbevelen!

Juttepeer 14 Dodewaard
Anton en Paula van de Berg

Heel erg bedankt voor jullie begeleiding tijdens de verkoop en aankoop van onze huizen. Alles was prima geregeld, fijne gesprekken, prachtige foto's, goede communicatie! Nooit het gevoel gegeven dat we te veel waren. Kortom, wij zijn helemaal tevreden! 

Appelgaard 5 Ochten
Arco en Aline Visser

Toen we ons huis ruim een jaar geleden in de verkoop wilde zetten hebben we vanuit eerdere ervaringen opnieuw gekozen voor Karens Vastgoed. Een makelaar met een goede bereikbaarheid en duidelijke communicatie, de lijntjes zijn kort en er is altijd iemand om mee te overleggen of advies aan te vragen. In onze situatie werd er met ons meegedacht en eerlijk advies gegeven. Wij zouden Karens Vastgoed zeker aanbevelen.

Trajanusplein 5 Kesteren
Wouter en Gea Heenck

Ons huis destijds gekocht en nu weer verkocht via Karens Vastgoed! Het zegt al genoeg dat we dezelfde makelaar kiezen, zeer tevreden over de communicatie en de deskundigheid van alle mannen! Het was binnen korte tijd geregeld, waar we erg blij mee waren. Nogmaals hartelijk dank voor alle service!

Oranjestraat 70 Ochten
Susanne Remmelink

"Ik ben erg blij met hoe de verkoop van mijn appartement is verlopen. Uitstekend service en erg tevreden met de uiteindelijke verkoop! In 1 woord....TOP! "

Emmalaan 19 Dodewaard
Herman en Cornelia Derksen

Wij hebben voor de verkoop van ons huis gekozen voor Karens Vastgoed omdat het direct bij het eerste gesprek goed voelde.
Ze geven duidelijk en eerlijk advies, houden zich altijd aan afspraken en zijn zeer professioneel. Ook ons nieuwe huis gekocht bij Karens wat ook heel goed verlopen is. Karens nam ons veel werk uit handen en regelde zelfs een hypotheekadviseur en notaris, wat wij erg prettig vonden. Verkoop en aankoop bij Karens leverde ons overigens ook nog 2 heerlijke taarten op!

Viergeverstraat 3 Opheusden
Ernst en Elisabeth Prosman

Voor de aankoop van ons nieuwe huis kwamen we in contact met Karens Vastgoed. André Karens vroeg wat we met ons eigen huis wilden doen. Onze eerste gedachte was: “We gaan het zelf doen via een website die gekoppeld is aan Funda. Want dat is goedkoop.” Karens zei dat hij mensen in zijn bestand had, die op zoek waren naar een huis als het onze. Hij liet ons vrij of we van dit aanbod gebruik wilden maken. We besloten om dat wel te doen. Dit was een goede keuze. Karens benadert zowel de koper als de verkoper op een heel rustige en persoonlijke wijze. Zo weet Karens goed wat voor huis de mensen in zijn bestand zoeken. Ons huis werd in een week tijd verkocht!

Karens Vastgoed, we hebben jullie betrouwbaarheid en deskundigheid zeer gewaardeerd. Achteraf bezien lijkt ons het verkopen van een huis zonder makelaar nog best lastig. Het bij elkaar brengen van koper en verkoper en het begeleiden van dit contact is een vak apart. “Een huis is immers geen pakje boter”, aldus André Karens.

Trajanusplein 16 Kesteren
Familie Van Ballegoijen

“Wij zijn erg tevreden over de werkwijze van Karens Vastgoed. De communicatie verliep correct en de lijnen zijn kort. We konden snel schakelen en hebben ons huis zeer snel kunnen verkopen. Alle zaken werden goed geregeld. Bedankt!

Kastanjelaan 8 Opheusden
Mario en Ilonka van de Wardt

Wij hebben Karens Vastgoed ervaren als bijzonder dienstverlenend en zeer vakkundig.
Zij hebben bij zowel de verkoop van onze oude woning als bij de aankoop van onze nieuwe woning het gehele proces zeer zorgvuldig begeleid. Dankzij hun doortastendheid, geduld en expertise hebben wij onze droomhuis kunnen aankopen. Wij kijken terug op een leerzame en succesvolle periode!

Als u persoonlijk maatwerk wilt adviseren wij Karens Vastgoed in de arm te nemen.

Lakemondsestraat 44/44a Opheusden
De heer en mevrouw Huibers

We besloten om onze woning te verkopen. Nog niet eerder een woning gekocht of verkocht dus waren op zoek een makelaar die ons hierin wilde adviseren. Hiervoor kwamen we bij Karens Vastgoed. Nadat we een afspraak hebben gemaakt met André is hij bij ons geweest om advies te geven voor de verkoop van onze complexe woning met bijgebouwen. We wilden het voor een redelijke prijs verkopen zonder hier jaren op te moeten wachten. Bij de verkoop van ons huis zijn we in alles zeer goed geholpen. Nadat de koper gevonden was hebben ze voor ons een hele mooie woning gevonden. Ze adviseerden ons; 'dat is een mooie woning voor jullie.' Een hoekwoning in een mooie, rustige buurt in Opheusden. We zijn er super blij mee, ze hadden gelijk dat dit wat voor ons was.

Ook werden onze vragen per mail of telefoon altijd netjes beantwoord. We raden iedereen die een huis wil kopen of verkopen Karens Vastgoed aan, voor een goed en eerlijk advies!

Dalwagenseweg 120 Opheusden
Johan en Adriana Klaassen

Wij hebben met medewerking van Karens Vastgoed een huis gekocht en een huis verkocht. We hebben Karens Vastgoed als een goede makelaar ervaren. Het contact was goed. Direct de juiste mensen aan de telefoon. Teruggebeld worden als dat afgesproken is. Afspraken nakomen. In het kort gezegd de lijnen zijn kort. Vooral deze dingen zijn voor ons erg belangrijk geweest. Het contact was zakelijk maar zeker ook ontspannen. We hebben de aankoop en de verkoop van onze woningen daardoor als prettig ervaren wat ook erg belangrijk is bij zo'n grote stap.

Goudenregenstraat 11 Opheusden
Bert en Elise van de Pol

Als onervaren stel op de woningmarkt besloten wij ons huis in de verkoop te gaan doen. De eerste moeilijke keus wordt dan uiteraard “welke makelaar kiezen we”? We besloten contacten te leggen met meerdere makelaars, maar de keus was snel gemaakt. We zochten een eerlijke, professionele, laagdrempelige makelaar. Deze 3 kernwaarden vonden wij in Karens Vastgoed. Er werd vlot een afspraak gemaakt voor een waardebepaling en vervolgens was ons huis binnen een week verkocht! Ook bij de zoektocht naar een nieuw huis vervulde Karens Vastgoed een belangrijke rol. Alle vragen werden naar tevredenheid en op een professionele manier beantwoord. Wat wij het meest waardeerden in Karens Vastgoed was de bereikbaarheid (op dezelfde dag reactie), professionele uitleg, korte lijnen en eerlijkheid. Kortom; een makelaar om aan te bevelen!

Kersenbongerd 4 Dodewaard
Dik en Teunie Verwoert

Wij hebben voor Karens Vastgoed gekozen door een tip van vrienden. Na het eerste gesprek hadden we een heel goed gevoel! Andre, Rene en Martijn zijn een goed team samen met veel kennis van zaken. Op vragen kreeg je heel snel en duidelijk antwoord. Wij kunnen Karens Vastgoed bij iedereen aanbevelen als je persoonlijk advies wilt hebben.

Waalbandijk 29 Dodewaard
Carin Wittenberg

Dalwagenseweg 148 Opheusden
Neel Schaap

Toen ik 13 jaar geleden, met betrekking tot de verkoop van een woonhuis en opstallen, voor het eerst met André Karens in contact kwam, was het direct al vertrouwd. Geen poeha, geen blad voor de mond, maar eerlijk en duidelijk advies over de te verkopen woning. Na deze woning verkocht te hebben, heb ik ook bij Karens Vastgoed een nieuwe woning gekocht, waar ik, tot volle tevredenheid, tot voor kort heb gewoond. Nadat ik de keuze had gemaakt deze woning te verkopen, heb ik ook weer André en inmiddels ook René, in de arm genomen voor de verkoop van de woning. Dit resulteerde weer in een eerlijk en prettig contact met de heren Karens. Als er vragen en/of opmerkingen waren, stonden (staan zij nog steeds) voor je klaar en doen ze alles wat in hun vermogen ligt om je te helpen. Dit steeds weer op een vriendelijke, gemoedelijke manier die erg prettig is. Ook heeft Karens Vastgoed, na verkoop van de woning, gefungeerd als aankoopmakelaar voor mijn huidige woning (appartement), zodat ook de puntjes, waar je normaal niet op let, de juiste aandacht kregen door de goede adviezen. Al met al ontzettend leuke contacten gehad, met behaalde resultaten die tot mijn volle tevredenheid zijn.
Ik dank André, René en natuurlijk ook Martijn voor de goede gang van zaken en de prettige contacten die wij hebben gehad en ik zal iedereen, die een woning wil kopen of verkopen, zeker adviseren de heren Karens te benaderen. Zij staan voor eerlijkheid, gemoedelijkheid en meedenken met hun klanten. Nogmaals hartelijk dank!!

Paaswei 10 Ochten
Arend en Rianne van Garderen

Wij hebben onze woning verkocht en een nieuwe woning gekocht via Karens Vastgoed.
De service van Karens Vastgoed is erg goed. De lijnen zijn kort en er wordt snel gereageerd.
Komt een afspraak overdag niet uit, dan kan het gewoon buiten kantooruren!
We zijn erg blij met de begeleiding van de ver- en aankoop van ons huis.

Gerrit Achterbergstraat 4 Opheusden
Wim en Angela Peters van Ton

Al tweemaal heeft Karens Vastgoed een woonhuis voor ons verkocht. We zijn ook wel met andere makelaardijen in zee gegaan, maar zo tevreden als over de mannen van Karens waren we nooit. Fijne mannen zijn het! Ze hebben echt een no-nonsense mentaliteit. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Helder en snel, want ook de bereikbaarheid is top. Wanneer we contact zochten, met welke vraag dan ook, hadden we ze zo te pakken. Of zij ons. Ze stonden voor ons klaar om al onze vragen te beantwoorden, ook wanneer die niet direct gingen over de verkoop van onze woning. Het contact was persoonlijk en ongedwongen, niet alleen maar omdat het moest, maar omdat ze er plezier in hebben. Dat is merkbaar. Echt dik tevreden zijn we. Mochten we ooit weer eens verhuiskriebels krijgen…, weten wij zeker waar we zijn moeten. Hartelijk bedankt heren! Echt top.

Kersengaard 6 Ochten
Gerard en Rianne van Zetten

Karens vastgoed heeft de verkoop van onze woning keurig verzorgd. Bij vragen via de mail of telefonisch werd direct of binnen een halve dag gereageerd wat heel erg fijn is. Wij zijn er zeer tevreden over hoe alles geregeld is niks was teveel, tot op het laatst met de sleutel overdracht bij de notaris. Heel hartelijk dank hiervoor.

Zijlstrastraat 7 Opheusden
Familie Huisman

"Karens Vastgoed zijn voor ons geen onbekenden. Na in het verleden al zowel een huis gekocht als verkocht te hebben via Karens, was er geen moment van twijfel om opnieuw zaken met hen te doen nu we weer een huis te verkopen hadden. Deze makelaar is zeer betrokken, denkt maximaal mee en geeft vervolgens een goudeerlijk verhaal terug. Ook als dit iets is dat je op dat moment niet per se wil horen. Karens vindt het niet erg als je een paar keer opbelt met dezelfde vraag of nog een keer uitleg vraagt. De fotoreportage wordt samengesteld met een sinecure waar je ‘u’ tegen zegt. Er zijn korte lijnen, zowel via telefoon als via de digitale route. Het resultaat mocht er zijn: in 6 dagen is ons huis verkocht en zijn we daarna ook correct geadviseerd in het bepalen van de juiste overdracht en afwikkeling. Last but not least: het contact was nogal ongedwongen en in die zin vonden we het bijna jammer dat ons huis zo snel verkocht was ;-). Van harte aanbevolen!"

Smachtkamp 79 Opheusden
Familie Hoekman

"Verkopen van je huis doe je niet zo vaak. En we hebben gemerkt dat het niet alleen een zakelijke beslissing is. Een deel van je leven heb je er toch maar doorgebracht en dat ga je dan van de hand doen! Dan is het van belang dat je kunt terugvallen op een vertrouwde en kundige hulp, die weet waar hij over praat. Karens Vastgoed heeft ons prima geholpen ons huis te verkopen. Met kennis van de markt en inschatting van de juiste kansen. Hoeveel ga je vragen? Zit je niet te laag? Zit je niet te hoog? Hoe snel zullen we het huis verkopen? En als we met twee huizen komen te zitten, wat dan? Allemaal vragen die ineens op je af komen. We hadden ons huis erg snel verkocht, binnen 3 dagen! Ook de verdere afwikkeling is goed verlopen. Op de kenmerkende rustige ‘Karenswijze’ werd alles stap voor stap afgewikkeld tot op de dag van de daadwerkelijke overdracht, met als feestelijke afsluiting een taart. Andre en Rene: bedankt voor jullie inzet en veel succes met jullie makelaardij!"

Bloemee 4 Dodewaard
Hennie van Binsbergen

Hennie:
"In dubio gestaan tussen twee gerenommeerde makelaars die beiden regionaal goed bekend staan. Waarbij Karens Vastgoed misschien wat kleiner is en niet aangesloten bij NVM, wat mogelijk een nadeel zou kunnen zijn. Uiteindelijk besloten om met Karens Vastgoed in zee te gaan.
Daarbij is niets van dat mogelijke nadeel gebleken. Integendeel, een kleinschalig kantoor met korte lijnen is erg fijn!
Super tevreden over de correcte wijze van bemiddeling en de totale afhandeling. Werkelijk tot in de puntjes verzorgt tot en met de uiteindelijke overdracht aan toe."

Eric van Beek (als “tussenpersoon” van Hennie):
"Heb niet alleen voor mezelf, maar voor diverse andere mensen in wat zaken bemiddeld en het voortouw genomen. Voor zowel privé personen, als zakelijk. Waarbij dus ook verschillende makelaars mee gemaakt in de loop der tijd. Daarbij bij een 1e contact ook wel eens een zaak af laten ketsten door een gebrekkig optredende makelaar. Wel kan ik zeggen dat ik bij de afhandeling nooit werkelijk slechte ervaringen gehad heb, met welke makelaar dan ook.
Maar dat er verschil is in makelaars en makelaarskantoren, is me wel duidelijk gebleken. Ik durf als onafhankelijk persoon, die inmiddels wel enige kennis van zaken heeft te stellen, dat we bij Karens Vastgoed bovengemiddeld goed en correct behandeld zijn.
Snelle reactie waar nodig en adequate afhandeling in zijn geheel. Korte lijnen, directe contacten en geen onnodig gedoe.
Wat mij betreft een aanbeveling waard en mocht ik zelf in deze omgeving nog eens een makelaar nodig hebben, zal ik zeker Karens Vastgoed niet voorbij gaan."

Keizerstraat 2a IJzendoorn
De heer en mevrouw Van Asch

Wij hebben in het verleden verschillende makelaars ontmoet. Toen we een keus moesten maken voor de verkoop van onze woning, hebben we zonder twijfel voor Karens Vastgoed gekozen. We hebben niet gekozen voor een groot kantoor met vele klanten, want dan is de persoonlijke benadering zoals door André en René gegeven, niet mogelijk. Dit hebben we tijdens de verkoop ook ervaren. Korte lijnen, snelle reactie en wat misschien vanzelfsprekend lijkt maar helaas niet altijd het geval is: André en René komen de afspraken na, ze doen echt wat ze zeggen!
Als u uw woning wilt verkopen dan is ons advies: kies voor een makelaar die kennis van zaken heeft, zijn afspraken nakomt en 'voelbaar' betrokken is bij de verkoop van uw woning. Kortom: kies voor Karens Vastgoed!

Acerstraat 24 Opheusden
Familie Dammers

Wij hebben gekozen voor makelaar Karens Vastgoed omdat we ons eerste huis via hun gekocht hebben, we waren goed te spreken over Karens Vastgoed, dus hebben wij wedermaal voor hen gekozen, het huis dat wij gekocht hebben stond ook bij Karens Vastgoed en ze hebben de uiterste beste voor ons gedaan om alles in goede banen te leiden en te houden. Het deskundig en zakelijk omgaan met de klant staat hoog het vaandel bij Karens Vastgoed. De persoonlijke betrokkenheid en aandacht hebben wij ook erg gewaardeerd!
Kortom: ''Karens Vastgoed'' wij zijn super geholpen. Andre en Rene bedankt.

Dalwagen 21 Dodewaard
Familie Van Dorland

Wij hebben binnen 4 jaar tweemaal een woning verkocht en éénmaal een woning gekocht bij makelaar Karens. 
We hebben bij deze onderhandelingen prettig samengewerkt en goed advies van hen ontvangen. André en René geven een duidelijk advies en staan ten allen tijde voor je klaar als er vragen zijn. Ook buiten kantoortijden. De beide woningen die wij te koop hebben aangeboden waren binnen zeer korte tijd verkocht. Al biedt dit geen garantie voor een snelle verkoop, zegt dit wel wat over de manier van aanbod van de woning.
André en René hartelijk bedankt voor de samenwerking en de begeleiding bij de verkoop en aankoop van de woningen in de afgelopen jaren.

Acerstraat 10 Opheusden
Familie Van de Scheur

Na wat rondkijken naar een vrijstaande woning vonden we op een gegeven moment een mooi vrijstaand huis aan de Goudenregenstraat te Opheusden. Dit huis stond bij Karens Vastgoed te koop, dus hebben wij hen opgebeld en informatie ingewonnen. Daarna zijn we bij de woning gaan kijken en zijn we het uiteindelijk eens geworden. Onze eigen huis is daarna in de verkoop gezet. Dankzij de goede hulp van Karens Vastgoed is ons huis verkocht. Onze ervaringen met Andre en René Karens zijn erg goed. Dit komt onder andere door het correct nakomen van de afspraken en het proberen ieder naar hun zin te maken, door goed overleg met allebei de partijen. Kortom, we zijn super geholpen.
Andre en René, hartelijk bedankt!

Jasmijnstraat 16 Opheusden
Familie Stufken

Door onze goede ervaringen 6 jaar geleden met jullie hebben we weer besloten om jullie in de hand te nemen voor verkoop en koop van een huis.
Wederom zijn onze verwachtingen niet beschaamd uitgekomen en zijn we tevreden over het meedenken en bemiddelen door jullie.
De gedrevenheid, correctheid en jullie goede adviezen vonden we erg fijn, want het is en blijft geen dagelijkse kost: een huis (ver)kopen!
Mede dankzij jullie mochten wij ons huis erg snel en voor een nette prijs binnen 1 week verkopen en konden we een nieuw huis betrekken.
André en René, bedankt!

Paaswei 6 Ochten
Annemiek van Ingen

Ik wilde mijn huis gaan verkopen...en dan...wie ga je als makelaar nemen en wat komt er allemaal op je af.
Door de positieve verhalen over Karens Vastgoed ben ik gaan bellen en al snel had ik een goed en positief gevoel. Mijn huis gaat in de verkoop bij Karens Vastgoed. Goede kennis en weten je vragen te beantwoorden. Ze maken het traject ook zeer netjes af, ja ze gaan zelfs met je mee naar de notaris voor de overdracht, hoe netjes is dat zeg! Super heren!
Ik ben in ieder geval erg tevreden over de verkoop van mijn huis.

Anna van Burenlaan 10 Dodewaard
Sabrina van Doorn

Tijdens het kennismakingsgesprek wat ik had met de heer André Karens had ik direct een goed gevoel. Iemand die weet waar hij over praat en kennis heeft van de huizenmarkt in onze regio. Het was duidelijk “de woning gaat in de verkoop bij Karens Vastgoed”.
Rene Karens heeft vervolgens prachtige foto’s gemaakt van de woning. En met een geweldig resultaat….na 3 maanden was de woning verkocht!
Met een heel tevreden gevoel kijk ik terug op jullie adviezen en hulp tijdens de verkoop van de woning!
André en Rene, bedankt!

L. van Ingenstraat 9 Ochten
Familie Van Maren

Van verschillende vrienden hadden we goede berichten gehoord over Karens Vastgoed. Zelf ook ervaren bij een bezichtiging. Het gevoel was meteen goed en vertrouwd. We besloten ons huis via hen te koop aan te bieden. De ervaring is zeer positief. Duidelijk advies. We werden goed op de hoogte gehouden rondom bezichtigingen. Meteen een telefoontje, heel fijn! Ook met de afhandeling waren ze erg betrokken. Wij raden Karens Vastgoed zeker aan!

Goudenregenstraat 8 Opheusden
Familie Kuivenhoven

Vorige week heeft de overdracht van het huis van onze moeder plaatsgevonden. De hele afhandeling van het in de verkoop zetten tot en met de overdracht is op vakkundige en efficiënte wijze door de heren van Karens Vastgoed geregeld. Het huis was zelfs binnen een week verkocht. Door de juiste inschatting van de verkoopprijs en de correcte informatie van soortgelijke woningen in de nabije omgeving kon de verkoop snel plaatsvinden.

Wij zijn zeer tevreden over de ondersteuning tijdens het hele verkoopproces en de vakkundige klantvriendelijke afhandeling.

Karens vastgoed: “de partij waarmee je in zee gaat om je huis te verkopen”.

Clematisstraat 17 Opheusden
Familie Peters van Ton

Begin 2015 werd duidelijk dat onze moeder niet meer zelfstandig zou kunnen blijven wonen in haar eigen huis in Opheusden. Ze woonde er met veel plezier maar vroeg ons, nadat ze werd opgenomen in een verzorgingsinstelling, om het huis te gaan verkopen. Op onze vraag of zij een voorkeur had voor een makelaar zei ze dat ze graag Karens wilde. Zij vond dit aardige mensen. Als contactpersoon van de familie had ik zelf, uit het verleden, ook heel goede ervaringen met Karens Vastgoed. 

Na een prettig intake gesprek tussen André en ons als familie bleek dat er een goede klik was. Over de te vragen prijs waren we het eigenlijk unaniem eens. We gaven Karens Vastgoed de opdracht om het huis te verkopen. Wat in de periode tot verkoop van de woning gebeurde was prima. Een simpel voorbeeld. Toen in het voorjaar de tuin "in het blad" kwam, werden zo op eigen initiatief door Karens nieuwe foto's gemaakt als service. Overigens werkt Karens Vastgoed met een redelijk tarief.

Het ongedwongen, informele contact geeft een vertrouwensband. Nadat de koper zich had gemeld, verliepen de onderhandelingen prima. Mede omdat werd gestart met een reëele vraagprijs kwam de verkoop binnen 4 maanden tot stand. Voor deze tijd zeker niet slecht.

Wij als familie Peters van Ton bedanken het team André en Rene voor de proffesionele maar ook persoonlijke afwikkeling van de verkoop van ons huis aan de Clematisstraat in Opheusden.


 

Acaciastraat 5 Opheusden
Familie De Kruijf

Onverwacht kwamen we ons ''droomplekje'' tegen. Dus Karens Vastgoed gebeld om ons huis te verkopen.
We hadden al goede reacties gehoord over de snelle verkopen. Maar het overtrof onze verwachting! We hadden ons huis zó verkocht.
Goede service, klantvriendelijk, altijd voor je klaar staan………
Karens Vastgoed? No-nonsense!
Een echte aanrader!

Waalbandijk 64 Dodewaard
De heer Van Doorn

Toen wij het huis van onze tante moesten verkopen hebben wij de keus gemaakt voor Karens Vastgoed. Vanuit onze kennissenkring hadden wij al veel goede berichten gehoord over Karens Vastgoed. Deze keuze bleek een goede. De begeleiding door de heren Karens is ons uitstekend bevallen. We werden goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ook de geadviseerde vraagprijs bleek goed aan te sluiten op de markt. Binnen zes weken was het huis verkocht voor bijna de vraagprijs. Al met al kunnen we Karens van harte aanbevelen!

Eindakkers 14 Dodewaard
Familie Hendriksen

Ambachtstraat 11 Ochten
Familie Keuken

Een deel van de familie Karens kenden wij al vele jaren! Maar mede door de positieve geluiden die wij al eerder hoorden, namen wij in 2008 contact op met Karens Vastgoed voor een vrijblijvend advies met betrekking tot een prijsindicatie voor onze woning.
Dit als heel positief ervaren contact resulteerde dan ook een aantal jaren later als vanzelf in een direct zakelijk contact toen wij ons huis inderdaad wilden verkopen.
Daarin zijn wij niet teleurgesteld! De contacten met André, maar ook met René, waren heel goed. Er is een ruime kennis van de woningmarkt, waardoor reële prijsindicaties. De adviezen: nuchter en sturend, meedenkend, tijdig informerend en breed adviserend, hebben wij als bijzonder waardevol ervaren.
Door genoemde positieve ervaring én de samenwerking kunnen wij Karens Vastgoed als vakbekwame makelaars dan ook van harte aanbevelen.

Seringplantsoen 8 Rhenen
Familie Van der Kolk

We hebben gekozen voor Karens Vastgoed, omdat wij André en René al kennen via een vereniging. Verder hoorden wij goede en eerlijke ervaring van anderen (inmiddels zelf ook ervaren).
Ze geven goede adviezen en als er wat is, al is het 's avonds laat, staan ze gelijk voor je klaar. Ze hebben kennis van zaken, komen afspraken na, zijn erg behulpzaam.
Als een ander zijn huis zou verkopen, zouden wij zeker Karens Vastgoed aanraden!

Vincent van Goghstraat 14 Kesteren
Familie Pals

Zwijning 24 Ochten
Familie Van Doorn

Je hebt besloten om je huis te verkopen. Wie ga je dan als makelaar kiezen, er is zoveel keuze!!
Door mensen om je heen, met goede berichten over Karens Vastgoed, was de keuze voor ons niet moeilijk!!
We hebben ervaren dat ze altijd bereikbaar waren, voor wat voor advies ook, altijd duidelijkheid.
Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van de verkoop van ons huis en we kunnen terug kijken op een goede samenwerking, wat heel belangrijk is. We zullen andere mensen in onze ervaringen laten delen!!
Dank jullie wel voor alles Karens Vastgoed.

Kastanjelaan 14 Opheusden
Familie Boot

Wij zijn nogal eens verhuisd en kennen dus aardig wat makelaars. Wij hebben gekozen voor Karens Vastgoed omdat ze de klanten erg goed helpen en adviseren. Ze behandelen je echt als klant en je bent geen nummer. Karens kwam dus als beste uit de bus.
Er is goed overleg en je kunt ten alle tijden bellen. Je wordt ook altijd zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Er word met zorg foto's gemaakt en niet zo maar even wat plaatjes schieten. Spullen met betrekking tot verkoop worden thuis afgeleverd of op gehaald. Een rustige rondleiding bij een bezichtiging en niet zo van 'opschieten, we hebben er nog drie'.
Bij verkoop van eigen huis geven ze een eerlijke prijs en niet een halve ton hoger, die je later weer moet zakken.
Wij adviseren dat als je een huis wil kopen of verkopen: ga naar KARENS VASTGOED.

Eindakkers 16 Dodewaard
Familie Den Hartog

We hebben voor Karens Vastgoed gekozen omdat het goed aangeprezen werd. De werkwijze hebben we heel positief ervaren.
We vonden het fijn dat we niet met tussenpersonen te maken hadden, en altijd rechtstreeks contact met André of René hadden.
Het is echt één team! Ze weten van elkaar wat er met de klant besproken wordt, dus er is goed overleg.

Prunusstraat 9 Opheusden
Familie Mauritz

Wij hebben gekozen voor Karens Vastgoed omdat het een wat kleinere en een ervaren onderneming is, en dus erg persoonlijk. Onze positieve ervaring is dat je altijd gelijk met de juiste persoon contact hebt. Verder hebben ze geen 8 tot 5 mentaliteit, komen afspraken correct en direct na, en geven een breed advies rond om de verkoop van een woning (en wat er allemaal bij komt kijken). Hou je van een persoonlijke makelaar, korte lijnen, snel en goed advies. Ga naar Karens Vastgoed!

Prins Alexanderstraat 12 Randwijk
Familie Van Deelen

Ik heb Karens Vastgoed leren kennen als een makelaar die naast hun deskundigheid op de huizenmarkt een juiste persoonlijke benadering hebben. Laagdrempelig en professioneel was typerend voor hun werkwijze. De juiste informatie op het juiste moment vanaf het 1e gesprek ter oriëntatie tot aan de laatste afronding van de verkoop van het huis.
Mijns inziens heeft Karens Vastgoed een uitstekende kennis van prijs- en omgevingsfactoren. Factoren die hebben gezorgd voor een snelle verkoop van het huis. Dit was voor mij ook de reden om Karens Vastgoed als verkoopmakelaar te kiezen.
Bent u van plan om uw huis in de verkoop te doen? Mijn advies: Ga in zee met Karens Vastgoed voor een uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding.

Rivierendal 23 Ochten
Mevrouw T. Verwoert

Ik heb gekozen voor de makelaars André en René Karens omdat ik erg positieve berichten van bekenden kreeg omtrent de werkwijze van hen in bemiddeling koop en verkoop.
Zij zijn, zeker in deze regio, goed op de hoogte van hetgeen er speelt ten aanzien van het aanbod op de woningmarkt. Ik heb ervaren dat zij een werkwijze hanteren welke zeer integer is en toch doortastend. Naast commerciële deskundigheid verliezen zij zeker de menselijke betrokkenheid niet uit het oog. Het feit dat zij ten allen tijde bereid zijn om mee te denken heb ik als bijzonder prettig ervaren.
Mijn advies aan potentiële kopers is: 'zoekt u een makelaar die niet alleen zakelijk gewin in het vaandel heeft maar ook persoonlijk betrokken is bij alle aspecten rondom aan- en verkoop, dan bent u bij makelaardij Karens aan het juiste adres'!

Prunusstraat 12a Opheusden
Familie Van de Pol

Ons gevoel bij Karens Vastgoed was eigenlijk meteen goed. We vonden het erg fijn dat er snel werd geschakeld. Doordat Karens Vastgoed een kleine organisatie is, heb je altijd contact met iemand die weet waar het over gaat. Op deze manier kunnen er snel beslissingen worden genomen.

Fazantstraat 1 Opheusden
Familie Vroegindeweij

In december 2013 wilden wij ons huis gaan verkopen. We besloten met Karens Vastgoed in zee te gaan omdat die bij ons in de buurt woonde. Na het eerste bezoek van André Karens waren we het over de verkoopprijs eens. De woning heeft tot september 2014 voor die prijs gestaan maar er kwam nog geen koper. Toen hebben we de prijs verlaagd. Op de website werd het huis wel goed bekeken maar niemand reageerde. In oktober zijn we rond de tafel gaan zitten met André Karens en toen kwam hij met het voorstel om de vraagprijs te veranderen in een vaste prijs voor de periode van 6 weken. Vervolgens kwamen er meerdere reacties met als gevolg dat ons huis binnen 2 weken was verkocht voor de afgesproken vaste koopprijs! Dit advies hebben wij als zeer positief ervaren!

Lijsterhof 11 Dodewaard
De heer R. van Manen en mevrouw P. Zegveld

Eigenlijk was onze keuze voor Karens Vastgoed gebaseerd op een tip van iemand bij een autobedrijf in Opheusden. Ons huis stond in eerste instantie te koop bij een andere makelaar omdat we het destijds in 2000 ook via deze makelaar hebben gekocht.
De werkwijze die het kantoor Karens Vastgoed kenmerkt is het persoonlijke contact, de zeer ruime ervaring en kennis over de huizenmarkt en het gebied. Wat ook zeer prettig is, is de snelle service. Daarnaast wordt er echt meegedacht en krijg je als verkoper de juiste adviezen.
Ons advies voor potentiële huizenverkopers is heel duidelijk: ‘Raadpleeg Karens Vastgoed en u bent verzekerd van een kantoor dat zich volledig inzet om uw huis daadwerkelijk te verkopen.’