ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Brochure downloaden
Caspersstraat 13 - Opheusden

Caspersstraat 13 - Opheusden

Echt een unieke kans! Eindelijk is er weer een bouwkavel waar u zonder aannemersverplichting uw droomhuis kunt realiseren. U kunt dus samen met uw architect of aannemer het ontwerp van uw toekomstige woning maken. De impressie is slechts één van de vele mogelijkheden.

Deze kavel (kavel 02) heeft een oppervlakte van maar liefst 750 m². Door de gunstige situering beschikt u over een mooie diepe én brede achtertuin. Het grote bouwvlak in combinatie met het royale perceeloppervlakte bieden u de mogelijkheid om een grote vrijstaande woning te realiseren. De Caspersstraat is mooi ruim opgezet en men geniet hier van een weids uitzicht aan de voorzijde. De diversiteit aan prachtige stijlvolle woningen vormen een mooi geheel en in deze straat is het echt fijn wonen. De gehele wijk Herenland is erg geliefd en dit komt mede door de gunstige ligging t.o.v. scholen, kerken en sportverenigingen. Ook het centrum ligt op loopafstand.

(Kavel 01 is inmiddels verkocht, kavel 02 is als laatste nog beschikbaar)

Extra informatie kavel 02:

- Kaveloppervlakte 750 m² 

- Oppervlakte bouwvlak ca. 147 m².

- Maximale bouwhoogte 9 meter.

- Maximale goothoogte 6 meter.

- Enkelbestemming is wonen.

- De getekende woningen dienen slechts als voorbeeld/impressie.

- De aanwezige schuur op het perceel dient koper indien gewenst zelf weg te halen maar biedt ook de mogelijkheid tot renovatie.

- Oplevering inclusief schone grond verklaring.

Neem gerust contact met ons op voor vragen en/of meer informatie.Bezichting plannen of meer informatie?

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Soort woonhuis
Bouwkavel
Status
Beschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Perceel
750 m2


Neem contact op
Uw browser (Internet Explorer) is sterk verouderd. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Browser updaten