ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Brochure downloaden
Nieuwe Dijk 6 - Dodewaard

Nieuwe Dijk 6 - Dodewaard

Op een prachtige locatie in het buitengebied van Dodewaard, staat deze vrijstaande woning met garage. De Nieuwe Dijk is een autoluwe straat en in deze buurt is het fijn wonen. Vanaf de Waalbandijk is er een fiets-/wandelpad en aan de rechterzijde hiervan staan 5 woningen. De laatste woning mogen wij u te koop aanbieden, hier geniet u dus van een weids uitzicht over de kwekerijen. Het leuke bij deze woningen is de unieke ligging, namelijk: wonen aan de ene zijde van de straat en een extra tuin en garage aan de andere zijde van de weg. Deze beide percelen hebben een oppervlakte van 180 m² dus het totale perceel is 360 m² groot. Optioneel is er de mogelijkheid om het perceel uit te breiden met maar liefst 1535 m². Het naastgelegen perceel mogen wij u namelijk ook te koop aan bieden. De woning dient grondig gerenoveerd of mogelijk opnieuw gebouwd te worden. Dit biedt dus de mogelijkheid om uw droomhuis te realiseren op een mooie locatie in het buitengebied.

Indeling: Begane grond: hal/entree met trapopgang. De woonkamer is aan de straatzijde gesitueerd en bestaat uit 2 ruimtes met een totale oppervlakte van 26 m². Grenzend aan de hal is er een extra ruimte welke toegang biedt tot de toiletruimte, de inpandige berging en de keuken. De gesloten keuken is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling. Bijkeuken met C.V.-opstelling en doorgang naar de doucheruimte. De inpandige berging aan de achterzijde van de woning bestaat uit 2 ruimtes met een totale oppervlakte van 30 m².

Verdieping: vanaf de royale overloop zijn de 3 slaapkamers op de verdieping te bereiken.

Extra info: de woning is aan de oostzijde van het dorp Dodewaard gelegen. De Nieuwe Dijk is een (voor auto’s) doodlopende straat en een zijstraat van de Engeland-straat. Te voet of met de fiets zijn de dijk en uiterwaarde te bereiken via de andere zijde van de Nieuwe Dijk. Dodewaard heeft een eigen treinstation (Hemmen-Dodewaard) met een verbinding tussen Arnhem/Nijmegen en Tiel. Binnen 7 autominuten bent u op de A15 en A50. Steden als Tiel, Wageningen, Arnhem en/of Nijmegen zijn binnen zo’n 15 tot 20 minuten aan te rijden. De woning is bijna 100 jaar oud en dient volledig gerenoveerd te worden. Gelet hierop, zullen er in de koopovereenkomst extra clausules worden opgenomen waaronder de ‘As is, where is’ clausule. De vraagprijs voor de woning met 360 m² is € 250.000,- k.k.. Voor meer informatie over de mogelijkheden van eventuele aankoop van extra grond kunt u contact met ons kantoor opnemen. Wij informeren u hier graag verder over.Bezichting plannen of meer informatie?

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
ca. 1930
Oppervlakten en inhoud
Wonen
98 m2
Overige inpandige ruimte
30 m2
Externe bergruimte
22 m2
Inhoud
489 m3
Perceel
360 m2
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Badkamervoorzieningen
douche
Energie
Energielabel
G


Neem contact op
Uw browser (Internet Explorer) is sterk verouderd. Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Browser updaten